چرا درباره قحطی ماسک در استان گیلان رشت و لاهیجان مطلبی نمی نویسید؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
چون اون وقت باید از چین بخوان ماسک های اهدایی رو رد کنه بیاد!
ناشناس
||
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
فقط که اونجا نیست...همه جا قحصی شده...من اللن استان فارسم اینجام تمام کالا پزشکی ها و داروخونه هارو گشتم نتونستم یه ماسک یا ژل ضدعفونی کننده دست پیدا کنم.
با توجه به احتمال معقول و سند سری موجود حاکی از نقش شیطان بزرگ در کشتار سالانه بالای ۳۰۰ میلیون نفر از جمعیت جهان به انحای مختلف و طرق مستقیم یا غیرمستقیم و رساندن آن به تعداد مطلوب برای حاکمیت فرهنگ آمریکایی و دستکاری در ژن ویروسها و تبدیل آنها به ویروسهای نوپدید مثل ایدز و غیره در سازمان بهداشت جهانی بعید نیست در ایجاد ابن ویروس آمریکا دست داشته باشد تا علاوه بر نیل به اهداف اهریمنی مذکور دومین اقتصاد جهان را که در آستانه ورود به جایگاه اول است شدیدا متضرر کند و با تحمیل محدودیت هایی مثل دست ندادن و ترک روبوسی صمیمیت را در میان اعضای جوامع مسلمین کمرنگ سازد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
از موتوری نگیر!!!!!
ناشناس
||
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
چین هیچ وقت اقتصاد اول جهان نمیشه. این پیش بینی های بچه های تازه فارغ التحصیل اقتصاد با دو تا نمودار را فراموش. کشوری که وارد کننده انرژی باشه در هیچگاه اقتصاد برتر نخواهد شد!
اگر این آمار درست باشد یعنی 28 نفر مبتلا و 5 نفر فوت شده آنوقت درصد مرگ و میر در اثر کرونا در ایران می شود حدود 17 درصد در صورتیکه در چین و مابقی دنیا درصد مرگ و میر در اثر کرونا 2 درصد می باشد، حالا یکی توضیح بده چرا درصد مرگ و میر تو ایران 8 برابر بیشتر از بقیه دنیاست؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
آمار مرگ و میر در چین 2 درصد بوده. پس حالا که ما 5 مورد فوتی داریم یعنی250 نفر مبتلا.
وقت آن رسیده که دولت مکانیزمهای دور کاری را دوباره فعال کرده تا کارمندان نیازی به حضور در سازمانها نداشته باشند و سازمانها با ارائه خدمات الکترونیکی، مراجعه حضوری شهروندان را به حداقل ممکن برسانند