نخست اینکه چون به قم رفت امد زیاد بود حتما باید قرنطینه می شد تا کل کشور رو الوده نکنه
دوم اینکه ترکیه در زمینه همه امار ها دروغ می گوید چه اقتصاد حتی اب و هوا شهر هایش را به دروغ چیز دیگری اعلام می کند تا توریست جذب کند در مورد این بیماری هم ترکیه خیلی خیلی پیشتر از ایران دست به گریبان کرونا هست اما به شدت در حال سانسور هست
دوستان عزیز حجج اسلام قزوینی دو برادر هستند که امامان مساجد شیعه در دو ایالت آمریکا هستند. ایشان از عراقی های ایرانی الاصل هستند. فرزندان ایشان هم عموما در حوزه های علمیه تحصیل کرده و می کنند و به علت تسلط بع زبان انگلیسی جهت تبلیغ به کشورهای مختلف می روند. پدر ایشان آیت الله قزوینی در کربلا و از نمایندگان ایت الله سیستانی می باشند.
شیوع کرونا از قم شروع شد و باید از قوه قضاییه مطالبه شود که حکم کسی که مقاومت کرد و نگذاشت پیشگیریها و محدودیتها برای اماکن عمومی زودتر شروع شود چیست؟ نمیخواهند حداقل از کسانی که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سوال و جواب کنند؟ آن هم در شرایطی که تنها راه جلوگیری از شیوع کرونا ایجاد محدودیت برای حضور در اماکن عمومی است.
"قم یک مرکز مذهبی است که رفتوآمد در آن زیاد بوده و به نظر میرسد قرنطینه در آن زمان سخت بود" : به نظرت کار سختی بوده ! خب کلی پول و بودجه میگیرید که کار سخت بکنید !
اتفاقا چون رفت و امد در قم زیاد بود باید قرنطینه میشد که اینقدر ویروس پخش نمیشدو عذر بدتر از گناه آوردن نمانده محترم
و الا کیست که نداند بسیاری از بزرگان هتل اختصاصی در جاهای خوش اب هوا بسر میبرند و مردم عادب هستد که بیشترین اسیب را میبینند