الان یه عده باز میان از آمار ابراز نارضایتی میکنن. یعنی من کشته و مرده اینام. از روزی 3 نفر میگن دروغه تا الان که رسیده به روزی 3000 نفر. واقعا فازتون چیه؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
فازمون اینکه تابلو تر از اینا نیست جسن میاد میگه من دارم میبینم امار رو به کاهشه از فرداش به صورت خود جوش روزی دویست تا میاد پایین اونم موقعی که الان 20 میلیون دقت کن اگه میفهمی 20 میلیون مسافر دارن برمیگردن خونه هاشون میتونی درک کنی 20 میلیون مسافر یعنی چی
نجات یافتگان حداقل بیست روز پس از ابتلا و با ظاهری بسیار نحیف و ضعیف و بسیار بدحال به منزل برمیگردند اما مسئولان علیرغم سن بالایشان در مدت کمتر از یکهفته شفا می یابند و چاق و چله از قرنطینه خارج میشن ؟!!!!!؟
خود وزارت بهداشت اعلام کرد که 1/2 درصد کسانی که در سایت لو رفته سلامت ثبت نام کرده اند علائم آلودگی به کرونا را دارند که می شود صدها هزار نفر. آن وقت آقایان طبق سایت سازمان بهداشت جهانی تا حالا فقط 80000 تست انجام داده اند و دم از مدیریت این بیماری کشنده می زنند. جان مردم شده بازیچه دست این ابلهان نفهم.
پاسخ ها
Xxx
||
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
هفتاد میلیون نفر در سامانه غربال وزارت بهداشت ثبت نام کردن و خود وزارت میگه حداقل ۱٪ آنها علائم کرونا داشتند. به تعبیری میشه هفتصد هزار نفر مبتلا و اگر فرض بگیریم دو درصد تلفات در هفتصد هزار نفر داشته
باشیم عملا آمار فوتی ها حدود چهارده هزار نفر بوده.