تورم را هم در هر سال و درصد کاهش ارزش پول ملی در این مدت چند سال را هم در کنارش بیاورید. یا قیمت سکه بهار آزادی را در کنار هر سال بیاورید تا ببینید در حقیقت هر سال درصدی از حقوق کاسته شده! نه اینکه افزایش (مثلاً سالی ۱۰۰ هزار تومان افزایش دادید ولی ۲۰۰ هزار تومان را گرفتید). آن موقع می توان فهمید ارزش پول چقدر پایین آمده و این افزایش ها را از آن کم کنید بعد ببینید بطور میانگین هر سال چقدر حقوق کم شده!؟ بنابر این دو دولت گذشته و چند مجلس این دو دوره ببینند چقدر و چگونه خدمت کرده اند؟
سلام
خسته نباشند زحمت کشیدن حدودا برای خانواده ۳نفره شده ۲۵۰۰۰۰۰۰ به قیمت دلار ازاد ماهی ۱۶۰ دلار و سالی ۱۹۵۰ دلار اگر به جدول حقوق و دستم سایر کشورها حتی هندوستان مراجعه کنید از ایران بالاتر است دست مریزاد بنزین هم به قیمت فوب بفروشید دیگه مرغ و گوشت که به نرخ ارسال به کره مریخ فروخته میشه هزینه اجاره خانه هم به نرخ سواحل هاوایی کلا ایرانیها تافته جدا بافته هستند هزینه ها را به نرخ دلار میدن حقوق را به پول عباسی
این تصمیم برای کارگران مبارک نیست آقای وزیر
از زندگی خانواده کارگر خبر نداری شما
سواره از پیاده خبر نداره
سیر از گرسنه
متاسفم
کاری هم از دست کارگر بر نمی آید.
واای نمیدونم چکار کنم با این همه حقوق
نیروهای رسمی اداره ما اسفند پنجاه درصد و فروردین۱۵ درصد افزایش حقوق داشتند و حقوقشون به حدود۵.۵ میلیون رسیده بدون مزایا.بعد ما شرکتیها منت سرمونه که۲۱ درصد افزایش داریم
یعنی۱.۵ شده۱.۸ میلیون
بنظرتون با ۳۰۰ تومن افزایش برم کدوم کشور مسافرت؟چندتا خونه بخرم؟؟
اخه لامصبا فقط تو کروتا قیمت مایحتاج دو سه برابر شد.چجور روتون شد۱۸۰۰ تصویب ونید؟
حداقل یجور تصویب میکددید حرف خودتون که حداقل رو۲۸۰۰ گفتید نقض نشه
معلوم است این خبر زیاد دیده و خوانده شده. حتما نظرات زیادی هم از جانب کارگران داده شده. تابناک هم که آنها را بسته. لطفا نظر این اقشار زحمتکش را هم منتشر کنید.
من ۱۰ تا کارگر دارم . درآمد ماهانه هم پس از کسر هزینه ها ۵ میلیون هست . حالا باید به ازای هر کارگر ۶۰۰ هزارتومن بیشتر بدم. یعنی ۱ میلیون هم از جیب! به نظر شما چکار باید بکنم؟ چون ظاهرا حاضرین در جلسه تعیین دستمزد به این موضوع که مطمئنا اکثر کارفرماها درگیرش هستن فکر نمیکنن!