یک پزشک
|
Germany
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
آقای همکار بنده،
توجه بفرمائید که آحاد ملت یکصدا میگویند که آمار شما اشتباه است و صرفا یک عددسازیست که شما تبحر خاصی در آن دارید.با به کار برگشتن گروهی از مردم اینبار نه با موج دوم، که با سونامی مرگ و میر روبرو خواهید شد. آیا به آن روزها فکر میکنید؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
اتفاقا تبحر هم ندارند چون همه ابزارهای اطلاع رسانی داخلی در اخیتار خودشان است
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
مگه مشکلی برای چین پیش اومد؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
اشکالی نداره با این آمار کاهشی ساختگی که اعلام می کنید هقته دیگه خبری از کرونا نیست بنابراین از همه مقامات و مسئولین درخواست می کنیم بیایند با مترو و اتوبوس رفت و آمد کنند تا به مردم اثبات شود کرونا از بین رفته است این گوی این میدان .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
امار مبتلایان فردا ۱۵۰۱ نفر و فوتی ۱۰۱ نفر بهبود یافتگان ۴۷۳۲ نفر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
فکر کنم مسیولین مربوطه بیان این کامنتها رو بخونن، فردا یه آماری غیرخطی بدن که همتون خیط بشین :)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
خیلی هم شیک و مجلسی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
یک تئوری خام در مورد الگوریتم گسترش ویروس کرونا
چند وقتی است به عنوان یک دانشجو در حال بررسی شیوه گسترش این ویروس و آمار مبتلایان در کشورهای مختلف هستم. و بر اساس شواهد به نتایج خامی رسیده ام که البته باید در مورد میزان صحت و کارشناسی آن اساتید صاحب نظر بررسی بیشتری نمایند.
یک اصلی در بحث بهداشت و درمان وجود دارد که رعایت بهداشت به میزان خیلی زیاد باعث ضعف قدرت دفاعی بدن شده و برعکس کسانی که سطح بهداشت متوسط و پایین تری دارند معمولا در صورت تغذیه خوب و نداشتن بیماری زمینه ای از قدرت مقاومت بدنی بیشتر و بهتری در مقابل انواع بیماری ها دارند. و به نظر من این موضوع کاملا در مورد ویروس کرونا نیز مصداق دارد.
اگر توجه کنیم اطراف ایران و چین کشورهایی وجود دارد که از بهداشت و نظام بهداشتی بسیار ضعیفی برخوردارند مانند پاکستان ،هند، افغانستان،عراق، سوریه و حتی تا حدودی خود ایران و کشورهای عربی منطقه.
برعکس کشورهای اروپایی و آمریکا از سطح بهداشت بالاتری برخوردار هستند. امروزه مشاهده می کنیم با وجود همسایگی با کشوری مانند افغانستان که روزانه هزاران نفر قانونی و غیر قانونی کسانی رفت و آمد به ایران داشته و دارند و از کمترین امکانات کنترل بهداشتی حتی در مبادی قانونی مرزی برخوردار هستند. و اگر فرمول گسترش این ویروس مثل اروپا بود به طور حتم بایستی حتما بیش از 80 درصد جمعیت این کشور تا الان باید از بین می رفتند درحالی که می بینیم این مسئله کاملا برعکس است و آمار بسیار پایینی دارند و حتی در خود ایران که آمار ثابتی دارد و البته خیلی ها با قیاس کشورهای اروپایی به آن شک دارند نشان دهنده این موضوع است چون ایران هم از سطح بهداشت متوسط و متوسط به پایینی برخوردار است. بنابر این مردمان این کشورهای فقیر بهداشتی در مقابل ویروس و عوارض آن از مقاومت بالایی برخوردار هستند.این مورد را بنده به شخصه خودم در مناطق حاشیه شهره و غیر برخوردار کشور خودمان هم کاملا عملی صد نموده ام که کاملا درست است. البته این نظر من به معنای این نیست که لازم نیست کنترل و احتیاط لازم فراموش شود برعکس بااییستی حتی بیش از این هم مراقب بود. لیکن اشاره به فرضیه کلی است که رعایت بیش از حد بهداشت باعث ضعیف نمودن سیستم دفاعی بدن در بلند مدت می باشد لذا بایستی متولیان بهداشتی کشور با در نظر داشتن این موضوع در برنامه های آموزش بهداشت خود تجدید نظر نموده و کمتر مردم را ترغیب به استفاده بی رویه از انواع تولیدات کارخانه های بهداشتی نمایند.
البته باز یاد آوری می کنم این یک نظر و استنباط شخصی است و به طور حتم نیاز به توجه و بررسی علمی دارد.
دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه علوم پزشکی تهران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
خب که گفتل سطح بهداشت در اروپا یا امریکا از ایران بالاتره اتفاقا تو ایران بهداشت فردی بیشتر رعایت میشه و نقاطی از کشور ما که محرومند تراکم جمعیت پایینی دارند و به نوعی حرف شنوی بیشتری دارند منظورم از رسانه ها است و دلایلی مثل نداشتن شغل باعث میشه