تفاوت را ببینید و بعد قضاوت کنید . کارگری یا بنا و نجار یا کشاورزی در روز ۱۲ ساعت کار میکند و سرشار از انرژی و جوان هست و نیاز به غذای بیشتر جهت انجام کارها را دارد و بعد مقایسه کنید با سیاست مدار و مسولی که سیاست گداری میکند و سن او بالا هست . کار بدنی نمیکند . غذای کمی استفاده میکند و ممکن هست با چای شیرین و نان روز را سر کند چون غدد بدنش کمتر چربی میسوزاند . ایا واقعا تحریم و جنگ و گرانی و بیکاری برای کدام شان نعمت هست . ؟
راننده های تاکسی باید به صورت متوالی تست کرونا یا تست تشخیص آنتی بادی کرونا بدهند. اونها می توانند کرونا به افراد زیادی انتقال بدهند.
با عبدی راجع به حقوق کارگران موافقم.
اشراقی . او حرفهایی می زنه که پایگاه اجتماعی خودش و خانواده اش را بیش از پیش به خطر می اندازه. این در حالیست که به علت مشابهتش با افراد معمول جامعه ایرانی، اشراقی می تونه موضع گیریهایی به نفع تقویت پایگاه اجتماعی خودش و خانواده اش داشته باشه و این قطعا به نفع ایران هم خواهد بود.
خانم اشراقی چه اصراری داره که در امریکا زندگی کنه . مگر در کشوری که بقول شما وصیت جد شما هست که دشمن هست انجا چکار میکنی . خوب معلوم هست که سخن شماها را من باور ندارم . فقط مصرف سیاسی دارد که عملکرد در حوزه اخلاقی که چند سال در امریکا اتفاق افتاده را پوشش دهیید .
کارگری که با یک حقوق نتونه زندگیش رو بچرخونه همون بهتر که بیکار اخراج بشه خودش س فکری به حال خودش بکنه.از موقعی که من یادمه تو این مملکت همش اقشار مردم رو از ترس واقعه بدتر ترغیب به قبول بد کردن.آخه این چه وضعی هستش؟ موقع انتخابات هم به همین شکل عمل میکنید.این حنا دیگه رنگی ندارد.اگر قیمت بنزین و گاز و برق و آب و مالیات رو با کشورهای پیشرفته مقایسه می کنید باید حقوق و دستمزد و رفاه و آسایش اکثریت مردم هم با همون کشورها مقایسه کنید.بیماری کرونا چالش خوبی برای مقایسه مسولان همه کشورها با هم بود از هر نظر.
علی اکبر بسطامی منتخب مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی پس از دیدار با خانواده دختر ۱۱ ساله هلیلانی توضیحاتی ارائه کرد.
او گفت:
مرگ این دختر ۱۱ ساله بر اثر فقر مطلق بوده است
پدر خانواده معلول جسمی و تحت پوشش بهزیستی است.
سرپناه این خانواده یک چهار دیواری ۵۰ متری بدون سقف و نیمه کاره است که با مشارکت بنیاد برکت و بهزیستی تا این مرحله ساخته شده است.
بهزیستی ۱۴ میلیون تومان و بنیاد برکت در حد ۶ میلیون تومان برای ساخت این سرپناه کمک کرده اند و برای تکمیل ساختمان و سقف ان مسئولان مربوطه پیشنهاد دریافت وام به پدر خانواده می دهند که با توجه به معلولیت و فقر مطلق، دریافت وام در توان این خانواده نبوده و ساخت مسکن نیمه تمام مانده است.
لباسهای این دختر ۱۱ ساله چنان مندرس و غیر قابل استفاده بوده اند که ایشان قبل از مرگش اقدام به سوزاندن تمام لباسهای مندرس و غیر قابل استفاده خود می نماید تا بعد از مرگش بچه های دیگر این لباس ها را نبینند.
این خانواده هیچ امکانات رفاهی و معیشتی اولیه هم ندارند.
این دختر بچه بارها از فقر مطلق خانواده خود گلایه مند بوده است.
منطقه ای که این خانواده در ان زندگی می کنند نه خط تلفن ثابت و همراه ، نه انتن تلویزیون و نه خانه بهداشت ، راه مناسب و... ندارد.
منطقه هلیلان و روستاهای ان به شدن نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری و نیازمند اعتبارات ویژه است.
جالبه دولت برای همایت از تولید کننده حقوق کارگرو افزایش نمیده و از جیب کارگر هزینه میکنه ، خوب اگه هدفشون واقعا اینه بیان مالیات نگرین یا تسهیلات بدون بازپرداخت بدهند