۲۰۰ میلیارد دلار خسارت سالیانه دشمنی با آمریکا (حسن روحانی دهم دیماه ۹۸)+ بودجه نهادها و شرکتهای دولتی+ عدم مالیات دهی بنیاد مستضعفان، ستاد امام، آستان قدس... همه جای دنیا نظامها مسوول ایجاد اشتغال و رفاه مردمش هستند نه مسوول کشورهای دیگه، چرا باید اینجوری باشه؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
زحمت کشيدي سه خط نوشتي همونو تو همه خبرها کپي پيست مي کني دلاور
یعنی چی راحت 600 نفر در اثر الکل جان باختند، مگه در این کشور کسی نیست که مسببان توزیع و تولید الکل تقلبی را مجازات کند و یا اعدام کند. مگر جان باختگان ایرانی نیستند؟هم میهن نیستند؟ اگه گناه کرده اند و الکل مصرف کرده اند گناه شان به گردن شان و این یک مسله شخصی است و در حریم خصوصی اتفاق افتاده است. ما مسوول تامین امنیت تک تک افراد جامعه هستیم. فکر نکنم این گناه از اعمالی مانند دزدی، اختلاس و گران فروشی و خیانت به کشور و نظام اسلامی بیشتر باشد.
اقای دکتر شما اگه تا نیمه اردیبهشت قرنطینه رو ادامه میدادین یعنی ی ماه
این بیماری بسیار رام میشد ولی با این وضعیت اون همه همکاران شما زحمت کشیدن و مردم کلا تعطیلات عید تو خونه موندن مگه ی تعداد اونم به خاطر عدم لغو سفر همه ی به مسافرت رفتن
همه ی این زحمات به باد بره ....
هیچ نظارتی بر اجرای پروتکلها نیست! بنگاه املاک خیابان ما باز است! رفتگر محله نه ماسک دارد نه دستکش! کارکنان فروشگاه شهروند ما نصفی ماسکودستکش ندارند نصفی دارند!!! مخصوصا کسی که مواد غذایی را میچید هیچ ماسک و یا دستکشی نداشت ! اتوبوس ومترو جای سوزن انداختن نیست!
عده ی زیادی هم یا لج کرده اند یا فکر کرده اند مشاغل شروع به فعالیت کرده اند آنها هم میتوانند بدونماسک بیایند در خیابان ، می توانند مهمانی بروند یا تو صف ها بچسبند به نفر جلویی!!!! یا حق دارند دستکش آلوده شان را ول کنند وسط خیابان!
خدا رحمکند!
علی اکبر بسطامی منتخب مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی پس از دیدار با خانواده دختر ۱۱ ساله هلیلانی توضیحاتی ارائه کرد.
او گفت:
مرگ این دختر ۱۱ ساله بر اثر فقر مطلق بوده است
پدر خانواده معلول جسمی و تحت پوشش بهزیستی است.
سرپناه این خانواده یک چهار دیواری ۵۰ متری بدون سقف و نیمه کاره است که با مشارکت بنیاد برکت و بهزیستی تا این مرحله ساخته شده است.
بهزیستی ۱۴ میلیون تومان و بنیاد برکت در حد ۶ میلیون تومان برای ساخت این سرپناه کمک کرده اند و برای تکمیل ساختمان و سقف ان مسئولان مربوطه پیشنهاد دریافت وام به پدر خانواده می دهند که با توجه به معلولیت و فقر مطلق، دریافت وام در توان این خانواده نبوده و ساخت مسکن نیمه تمام مانده است.
لباسهای این دختر ۱۱ ساله چنان مندرس و غیر قابل استفاده بوده اند که ایشان قبل از مرگش اقدام به سوزاندن تمام لباسهای مندرس و غیر قابل استفاده خود می نماید تا بعد از مرگش بچه های دیگر این لباس ها را نبینند.
این خانواده هیچ امکانات رفاهی و معیشتی اولیه هم ندارند.
این دختر بچه بارها از فقر مطلق خانواده خود گلایه مند بوده است.
منطقه ای که این خانواده در ان زندگی می کنند نه خط تلفن ثابت و همراه ، نه انتن تلویزیون و نه خانه بهداشت ، راه مناسب و... ندارد.
منطقه هلیلان و روستاهای ان به شدن نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری و نیازمند اعتبارات ویژه است.
ستاد اجرائی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و آستان قدس رضوی. امکانات و منابع مالی گستردهای که در اختیار این مراکز وجود دارند اگر به عرصه کمک به اقشار آسیب دیده از کرونا آورده شوند، مشکلات این اقشار در کوتاهترین زمان و به صورت کامل برطرف خواهد شد. این اموال و امکانات متعلق به مردم هستند و دقیقاً در چنین موقعیتهائی باید از آنها برای حل مشکل مردم استفاده شود.
بله درست می فرمائید آقای جهان پور.
به نظر من زمانی آمار دیگر کشورها درست است که ناظرین وزارت بهداشت و صدا و سیمای ما ناظر بر شمارش مبتلایان و درگذشتگان کشورهای دیگر باشند مطمئنا آنان دروغ می گویند مخصوصا شبکه یک سیما که الحق صداقت را به حد اعلا رسانیده است.
در کشور ما هم هیچ خبری نیست اقتصاد امنیت محاکم امراض همه چیز گل و بلبل است.
باور ندارید می توانید از جهانیان افکار سنجی کنید به حقیقت نوشته های من پی ببرید:!!!