سلام تابناک
من مدتی به کار واردات کالا مشغول بودم به دلیل نداشتن آشنا در ادارات دولتی نتوانستم ادامه بدهم امروز بی کارم.
از تمامی چم و خم هاپولی کردن سرمایه های کشور اطلاع دارم و این را هم فهمیدم تا زمانی کسانی هستند از مزایای بانکی گمرکی مالیاتی و تبلیغاتی سود میبرند جایی برای رقابت و فعالیت سالم برای امرار معاش نیست:
امروز خانه نیشن هستم خانه نشین معنای این کلمه را فکر می کنم همه خوب می فهمند:
در نهایت می گویم خانه نشین شوید کسانی که باعث خانه نشینی فعالین اقتصادی شده اید وبه ناحق دارید در بازار مملکت جولان می دهید
اگر میخواهید بدانید ۴.۸ میلیارد دلار چقدر است همین بس که در کشمکش کنگره و رییس جمهور آمریکا با ۷ تریلیون دلار بودجه سالیانه بر سر ۴.۵ میلیارد دلار بودجه دیوار کشی، دولت آمریکا یک ماه تعطیل بود!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
با این مبلغ میتوانستند یک سال به همه مردم ماهی یک میلیون تومان نقدی کمک کنند
تا کرونا ریشه کن شود
من که یک عوام هیچ کاره هستم در ۱۵خرداد ۹۷ در هتل ...تهران شاهد تبانی یک وارد کننده با نماینده شرکت اروپاییش برای صدور پیش فاکتور بیش اظهاری بودم آنوقت دولت از این موارد بی اطلاع است ؟
اولا از فروردين ٩٧ تا فروردين ٩٩ ، ٢٤ ماه ميگذرد. حتى اگر ساخت و تحويل ماشين آلات به قول آقاى دكتر همتى نياز به ١٢-٩ ماه زمان داشته باشد ، حدود يكسال از تاريخ تحويل ان ها ميگذرد پس گزارش ديوان محاسبات مبنى بر مفقود شدن ( بخوانيد حيف و ميل ) انها معتبر است. ولى انچه كه در دعواى ٤/٨ و ٣ ميليارد دلار مسولين محترم ارشد مسكوت و مغفول مانده اين است كه ايا الباقى ارز هاى ٤٢٠٠ تومانى كه بالغ بر ١٤ ميليارد دلار ميباشد به فرض برگشت به كشور برمبناى نرخ ٤٢٠٠ تومان به مردم عرضه شده يا نرخ دلار ازاد؟؟ جواب خيلى ساده است : اگر قيمت كالا و خدمات از قبيل روغن نباتى، چاى، قند وشكر تا توليدات داخلى همچون خودرو ، وسائل خانگى، مواد شوينده و بهداشتي و ده ها كالاى مشابه ديگر ثابت مانده باشد فرض اول صحيح است وإلا مابه التفاوت ارز ٤٢٠٠ تومانى با قيمت ارز ازاد همان رانتى است كه از آحاد ملت وصول و به جيب هاى گشاد مشتى حريص سرازير شده است.
تابناک چرا واقعیت رو نمی نویسی
۹۰۰میلیارد دلار دوره دمتر احمدی نژاذ هنوز تکلیفش مشخص نیست یکی میگه هنده یکی میگه چینه ....
حالا شما گیر دادی به همتی میخوای برش داری دلارات رو بفروشی دونه ای ۵۰تومن
بابا هرکی ارز گرفته مشخصه یا تعاد رو انجام میده یا موظف ارز روبرگردونه یا میفرستن خدمت قوه قضاییه
توی این وانفسای کرونا به بی اعتمادی بیشتر دامن نزنید
گم نشده...... حق یه مشت کارگر.. عدالت یعنی این
دوماهه بیکار شدیم بدون یه هزار تومنی کمک دولت.. کسی هم جواب گو نیست.. صاحب خونه.. شکم زن وبچه.. هزینه ها زندگی مثل کوه فشار آورده سرمون.. دیگه به این گم شدنها عادت کردیم.. یکی 50 میلیون حقوق میگیره یکی چشمش سفید شده دولت کمک معیشتی بهش بکنه بده چهار تا نون بگیره بده بچش بخوره.. مسلمانم هستیم