این روحیه معدوم کردن حیوانات نه از نظر انسانی و نه از نظر شرعی جایز نیست. ...در کشور قانون ان بر اساس شریعت اسلام است و امام معصوم آن قوت خود را با یک حیوان تقسیم کرده است انوقت برای حفظ قیمت سرمایه ها ان طوری موجودات زنده را در کیسه های زباله ریخته و یا خاک می ریزند؟! ایا خدا فقط مال ماست! ایا خداوند فقط به خاطر انسان ها ناراحت می شود! حداقل می توانست انها را در بین جوامع روستایی توزیع کنند!!!!!
جوجه های یک روزه سویه تخم گذار در بدو خروج از تخم تعیین جنسیت می شوند و جنس نر چون نه در فارم تخم گذار کارایی دارد و نه در فارم جوجه گوشتی.اینها را حذف می کنند و فعلا رنگ میزدن و به عنوان جوجه رنگی عرضه می کردن. ولی در خیلی از کشورهای صاحب نام صنعت طیور مانند استرالیا، آلمان، دانمارک، آمریکا و یعنی هر جای دنیا این جوجه ها توسط دستگاه هایی بلعیده می شوند و به عنوان پودر جوجه جهت منبع پروتئین جیره طیور استفاده می شود که منبع بسیاری از بیماری ها از جمله سالمونلا، کمپیلوباکتر و ... می باشد. عزیزان متاسفانه این روش معدوم سازی نه تنها در ایران بلکه در سراسر دنیا در حال انجام هست.تنها روش جلوگیری از این فاجعه تشخیص جنس جنین داخل تخم مرع هست .
این تنها یکی از واقعیت های تلخ صنعت طیور دنیا هست .
با سپاس کارشناس ارشد علوم طیور
همیشه برای مشغول کردن مردم و پرت کردن حواسشون از موضوعات خیلی مهمتر، مسایل دیگه رو میگیرن روش مانور میدن! این قضیه جوجه ها هم از اون موارده! یادم میاد ۲۲ سال پیش در ایران نزد یکی از آشنایان بودم که مرغداری داشت. همون موقع شاهد بودم جوجه کشی یکی از کارهای متداول در این صنعت هست. یعنی ده ها سال قبل از ۲۲ سال پیش هم بوده. ولی تازه الان مسئولین فهمیدن این مساله رو؟؟؟ حالا خیلی از مردم در جریان نبودن چه خبره تو صنایع این چنینی، ولی مسئولین مربوطه چی؟ خالا واسه ملت همه بیانه میدن مه فلان می کنیم، بهمان میکنیم.... باز ملت رو مشغول کردن! بزودی وضع اقتصادی مملکت بدتر میشه، دلار خیلی بالاتر میره...موج کرونا در راهه... ولی حواسا به این چیزا پرته!