جناب آقای ستاری، بنده چندین سال برنده جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان بودم. از شما خاطرات خوبی در ذهن دارم ولی واقعا در کشور به نیروهای نخبه توجهی نمی شود. برای نمونه در اداره ای که بنده هستم، فردی هستند که اساسا از اساس با علم بیگانه و مردود کننده علم و کار علمی در سازمان هستند. جسارتا در مقام تمثیل افرادی همچون آقای ترامپ. فکر می کنم به دلیل نبود نظام جامع توجه به افراد مستعد و تلاشگر، متاسفانه کشورمان برای چنین نیروهایی فرسایش ایجاد نموده و به مرور موجب فرار مغزها می شود.
من هر دوست متخصص و باهوش و تحصیل کرده ی نخبه ای که داشتم الان در اروپا و آمریکا هستند و در شبکه های اجتماعی با هم در ارتباط هستیم و هیچ کدام قرار نیست برگردند
در واقع هر کس که دستش می رسید رفت
قبل عید یکی از همکاران قدیمی تماس گرفت
یاد گذشته ها کردیم
همکاران قدیمی که دیگر در تماس نیستیم اغلب رفته اند
وحشت کردم !
این جناب سورنا از کدام ایران حرف می زنه
اگر به اسامی ومدارک مسافران هواپیمای اوکراینی ملاحظه کنید به فرار مغزها باورخواهید کرد انشاله باتشکیل رصدخانه مهاجرت واستخر اج آمار واقعی مهاجرت نخبگان درکشورهای مختلف جهان شرایط و بازار کار در شان آنان مهیا گردد تا مشوقی برای بازگشت آنان گردد وبا بی اهمیت جلوه دادن این مهاجرتها اسباب عدم بازگشت آنها را فراهم نکنیم .