ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
نظر زیبا کلام را رد میکنم زیبا کلام .گفت ..اصلاح طلبی تمام شد . مردم از اصلاح طلبان هم عبور کرده اند . برای اینکه من و خاتمی .....نتوانستیم تفاوت های بین دو جناح اصلاح طلبی را با جناح مقابل تفکیک و جدا و تعریف کنیم . تا مردم بتوانند شعارهای و اهداف دو طرف و اخلافات سیاسی دو طرف را تشخیص دهند . ....اینکه به همسایه خود احترام کنید . که این شعارها را اصولگرایان هم دارند .....اقای زیبا کلام بزرگترین اشتباه اصلاح طلبان این بود که شکل گیری ان از طرف مردم بود . فشار سیاسی مردم بود که اصلاح طلبان شکل گرفت . چون‌مطالبات مردم از حاکمیت فاصله گرفت و حاکمیت هنوز هم بر گذشته خود پافشاری میکند . لذا اصلاح طلبان برای اینکه بتوانند خواسته های مردم را اجرا کنند با مانع تراشی مواجه شدند . چون بخش حاکمیتی حاصر به تن دادن رای مردم نیست .‌میگوید مردم اشتباه میکنند . . بنابراین اصلاح طلبان مجبور هستند شعارهای را انتخاب کنند که بشود با تعاریف رقیبی که همه امور دستش هست چانه زنی و التماس و توجیه و خواهش کنند . یعنی فشار از لایه های پایین جامعه و چانه زنی از بالا ....‌‌نه دادش اصل موصوع این هست که اصلاح طلبی فقط برای کشورهای هست که خواستگاه مردم هستند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
گلی به جمال آحمد توکلی !!! اینم تو طرد شد؟
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
بترسید از دهه هفتادی ها و هشتادی های که به هیچ مرامی پای بندی ندارند. حرف زیباکلام خیلی خیلی جدی است. از من معلم که با این نسل های جدید کار می کنم بپرسید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
وقتی پدر و مادر همه روز بدوند برای یک لقمه نان دیگر زمانی برای توجه و تربیت بچه نخواهد ماند. بجه های جدید نتیجه بدبختی پدر و مادر هایی هستند که به هر چیزی توجه دارند جز بچه و تربیت آن .
تا اقتصاد و رفاه عمومی درست نشود وضعیت تربیتی نسلهای بعدی هم همین است.
ناشناس
|
Russian Federation
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
جناب اینروزها زیباکلام، قدمت اصلاحات به قدمت تاریخ بشر است.پیامبران الهی تماما مصلحین زمان خود بوده اند. مردم مصلحی بنام خمینی را انتخاب کردند؛ حتی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی یک مصلح بود که قصد داشت بکمک دانش و توانایی خود در جنگ؛ اصلاحاتی در کل منطقه ایجاد کند.اگر منظور شما از اصلاحات اشخاصی هستند باید گفت ممکن است درست بگویید، انها رهبری جریان اصلاحات را از دست داده اند و حالا دیگر میتوانند بجای حرکت پیشرو ، همراه یا پشت سر مردم حرکت کنند؛ اما راه اصلاحات همچنان پر قدرت ادامه خواهد یافت و اینبار مردم خود رهبری انرا بدست گرفته اند. با عبدی و زیبا کلام و خاتمی و تاجزاده و موسوی و هاشمی و ...یا بدون انها.مانند جریان رودخانه ای ارام اما پرقدرت، هر سنگ خاره سر راه را تراش خواهند داد و به مقصد خواهند رسید."اصلاحات نمرده و هرگز نخواهد مرد"
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
چون میترسیدی منفی بگیری ‌ با ظرافت سیاسی مطالب را دو پهلو نوشتی . آره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
یه بابایی هم هست که همه جا نظر میده ، یعنی نمیشه اتفاقی بیفته و نظر نده
خوب به کار خودت برس که این همه به مردم بده کاری شدی به آزادی به حق انتخاب و. ...
بهتره که.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
تتلو حاصل یک سیاست فرهنگی اشتباه است
حاصل یک صدا و سیمای ایدئولوژیک است
حاصل روزنامه کیهان است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
وقتی تتلوروی ناو جنگی اواز می خواند زیبا کلام.چی می گفته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
احتمالا حاصل ماهواره و رقص و آواز نیست؟ تتلو یکیست هزارتاش تو کشورهای بی کیهان و صداو سیما هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
کد خدایی . واژه حقوق بشر وآزه بی معنا و در حمایت از دولت هست و این ابزاری هست برای فشار به ملت های که دنبال ازادی هستند .........
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
بعد واژه و کلمه شورای نگهبان انوقت برای چی هست ؟ این که همان‌معنی را میدهد . وجود شورای نگهبان برای این هست که قدرت مردم لابد کنترل شود . ایا عیر از این هست ؟
ناشناس
| Germany |
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
همون ما آزاد شدیم برای کل جامعه بشری کافی بود !!!
ناشناس
|
Russian Federation
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
باز گروه پایداری و احمدینژادی به مجلس گسیل شدند و پاس گلهای انها به دشمن شروع شد. عمدی باشد یا سهوی باعث شد پاسخی داده شود و اطلاعات دشمن کامل ؛۵ ماهواره اماده به پرتاب داریم!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
پاس گل وقتی به دشمن داده میشه که طرف در مقطعی برای سیاست بازی میگه خزانه خالیه و وقتی که واقعا در خزانه مشکل داره از بورس و غیره برای پر کردن خزانه استفاده میکنه که ممکنه هزینه زیادی برای مردم درست کنه البته از این موارد زیاد داریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
آقای احمدی‌نژاد از لیستی یا کسی حمایت نمی‌کنند اما رویکرد تحریمی ندارند فقط می‌گویند به اسم ما کسی وارد مجلس نشود. این هم که لیستی ارایه نمی‌کنند به این دلیل است که معترضند که چرا این تفکر را رد صلاحیت می‌کنند. ما معتقدیم هر ایرانی حق دارد وارد عرصه انتخابات شود؛ چه اصولگرا باشد، چه پایداری باشد، ‌چه اصلاح‌طلب باشد، چه جبهه ملی باشد، چه نهضت آزادی باشد و ... هر ایرانی با هر تفکری زمانی که در ایران است، باید در قانونگذاری نقش داشته ‌باشد پس باید فضا را برای ورود همه افکار باز کرد اما امسال تنها فضا برای اصولگرایان باز شده است.
حمید
|
Netherlands
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
با توجه به حقوق و مزایایی که نمایندگان مجلس میگیرند افزایش حقوق آنها یکسان با سایر سطوح مزدی افزایش دستمزد تامین اجتمایی است(15%) تبعیض تا چه حد / از یک انسان عاشق میخوام که یه بررسی و مقایسه اجمالی از فارغ التحصیلان غیر تقلبی مجلس و مدیران سازمان نامین اجتماعع و کارخانجات تحت پوشش آن بکند . ببینیم که میزان هزینه های انتخاباتی نمایندگان مجلس است نه شایسته سالاری ولی دولت و وزیر کار با این افزایش دستمزدی که به کارگران تحمیل کردند در واقع صحه بر تقلب در گزینش اقشار مختلف میکنند که با ساندیس و چلوکباب میشود بر 18 سال تحصیل مهر بطلان کشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
آقای کدخدایی متوجه هستید که صحبت های شما عملا دخالت در امور داخلی یک کشور دیگه هست؟
نظرات بیشتر