تو خوابگاه دانشگاه ستاری 15 دانشجو کرونا گرفتن، دلیلش هم عجله بیهوده برای برگزاری کلاس حضوریه. مسولین دانشگاه با بی تدبیریشون باعث مرگ یکی از کارمندان دانشگاه شدن.
کشورهای اروپایی کرونا رو مهار کردند و بقیه کشورها از جمله همسایگان ایران مثل ترکیه ، در مسیر مهار بیماری قرار دارند و تا چند وقت دیگه همه کشورها به طور کامل موفق به کنترل کوید۱۹ میشن اما ایران چون با تصمیمات غلط هرروز فقط دور خودش میچرخه، به تنها کشوری تبدیل میشه که کرونا هر روز در اون ده ها قربانی میگیره و در نتیجه ایران میشه کانون کرونا در جهان. در این صورت بیش از قبل به انزوا میریم و دیگه هیچ پروازی از مبدا ایران اجازه فرود در هیچ کشوری نخواهد داشت.
عامدا"کاری نمی کنند تا از این طریق دنیا را برای رفع تحریمها تحت فشار قرار دهد دلیل اصلی اینست که پزشکان بدون مرز را اخراج کردند اما تجهیزاتشان را گرفتن ، هر چه دارو از خارج می آید یا سر از بازار سیاه در می آورد یا به لبنان و سوریه و فلسطین و عراق و یمن هدیه می شود .
من اطرافیانم مشکوک بودن ی کمی درگیر شده ریه هاشون
من رفتم عکس گرفتم آزمایش دادم چیزی نشدن نداد دکتر گفت سالمی
هفته قبل هه بویایی چشایی ام از دست دادم الان داره بر میگرده هر چند ساعتی هم یک سرفه باز هم دکتر میگه سالمی استراحت کن
والا شک دارم گرفتم یعنی