ما نباید تحت تاثیر حرفهایی قرار گیریم،که این ویروس کار دشمن است یا چین،در هر صورت کشور دامنگیر آن شده است،ما باید تا جاییکه ممکن است اصول بهداشتی را رعایت کنیم،وگرنه ممکن است کار بجای باریک بکشد.
وقتی مسئولان ادعا می کنند بالا رفتن آمار بخاطر افزایش تعداد تست است! نشانه تسلط آنان به شیوع کرونا نیست! بلکه چه تست باشد و چه نباشد شیوع ویروس وجود دارد و ویروس کار خودش را می کند! اینکه مسئولان با افتخار کار مولا نصرالدینی کردند جای سئوال دارد. وقتی غربالگری ناقص انجام دادند و افراد غربال شده با نشده در ارتباط بودند این یعنی هدر دادن وقت و سرمایه و کار بیهوده!
انشاالله كه خانواده اي داغدار نشود خدايا به احترام خودت وبه بزرگي خودت بشريت را ازاين بيماري نجات بده نگذار مخلوقات تو به دست جنايتكاران تشنه قدرت مظلومانه كشته شوند
ایرادات عملکرد ستاد کرونا:
1- ضربتی آغاز شد. نه می دانستند چه کنند نه از اهل فنش می پرسیدند.
2- در اوایل، جایی که مبارزه موثرتر بود مهار بیماری در درجات بعدی اهمیت قرار گرفت.
3- ماه اسفند و فروردین بهترین زمان مهار ویروس بود و خیلی ساده از دست رفت زمانی که با مقررات سفت و سخت، آسیب اقتصادی به حداقل می رسید امروز هیچ چشم اندازی برای مبارزه وجود ندارد و اقتصاد ایران تا کشف واکسن و دارو، فلج باقی خواهد ماند.
4- در ایران کارها سرسری گرفته می شود دقت و وسواس کاری جایی ندارد ویروس با یکنفر گسترش یافت یعنی مادامی که یکنفر آلوده باشد خطر بازگشت وجود دارد مقامات جدیت لازم برای مبارزه نداشتند بهترین دلیل این امر، رهاسازی بیماران در اجتماع با مشاهده اندکی بهبودی بود. این را ریت بالای بهبودیافتگان در ایران نسبت به جهان می گوید. شما ناقلین زا در اجتماع رها سازی کردید.
5- ویروس ناشناخته است، شما نمی دانید این ویروس چه عوارضی برجای می گذارد. سیاست ایمنی گله ای برای یک ویروس ناشناخته بسیار احمقانه است ویروس ها قادر به تغییر ژنتیک سلول ها هستند مثلا ویروس پاپیلومای انسانی باعث سرطانی شدن سلول های خاصی می شود.
6- با منطقه بندی کشور و منع مسافرت های غیرضرور و کنترل دقیق حمل و نقل های ضروری، از گسترش ویروس از منطقه ای به منطقه دیگر تا حد امکان جلوگیری می شد. امروز، روستاها با چندخانوار، آلوده به ویروس هستند!!!
با باز گشایی مدارس و برگزاری امتحانات نوبت دوم ،کلاس نهم به صورت حضوری منتظر گسترش بیماری باشید ورقه هایی که دانش اموز دست می زند تنفس وعطسه می کند معلم ببرد در منزل تصحیح کند و بعد انتشار ویروس به همه، با این درایت وزیر اموزش وپرورش همه غرق خواهید شد نه ،فقط معلم ودانش اموز، وجالب سکوت وزیر بهداشت است ایا نمی داند، چقدر ورقه ها الوده اند.
بعد به دانش اموزان پیام داده شده مدرسه هیچ مسولییتی در قبال تامین بهداشت شما ندارد ماسک الکل دستکش بیاورید اخه مدارس حاشیه شهر امکان تهیه این مواد را دارند ؟
چرا معلم را قربانی حضور در چنین کلاس هایی می کنید معلمی که خود رعایت کرده حالا با دانش اموزی همکلام شود که اهل رعایت نیست
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خانم معلم می خوای تنبل بازی دربیاری و کار نکنی اینقدر دلیل نیار.
خیلی برام مهم نیست این آمار
دارم فکر میکنم پارسال دی ماه سکه 3.5 بود تقریبا 25 میلیون پول داشتم از جلو یه سکه فروشی رد شدم گفتم برم سکه بخرم شبطون زد پشت سرم گفت برو بذارش بانک من هم حماقت کردم رفتم گذاشتم بانک اگه سکه خریده بودم الان 50 میلیون پول داشتم ولی تمام سودی که تا الان گرفتم یک میلیون و دویست بوده
اینا هم که از کرونا مردن برام به اندازه یک ریال ارزش نداره ...
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
وقتی خودت یا خانواده ات مبتلا شدید آمار براتون مهم میشه وقتی افتاده گوشه بیمارستان به نفس نفس افتادی اونوقت قیمت سکه و ارز هم یادت میره.کی این مردم قراره عقلشون برسه