خیلی دوست دارم بدونم اون دوست خبرنگار که وقتی مردم به خاطر اعتراض به بنزین ماشین هاشون رو آورده بودن بیرون میکروفون به دست بین مردم میچرخید و میگفت این کار راه مردم رو بند میاره باعث میشه بیمارها و آمبولانس ها نتونن به موقع برسن و میگفت برای مردم مزاحمت ایجاد شده حالا نظرش در مورد این تظاهرات خودرویی کرونایی در جمعه آخر ماه مبارک چیه؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
نه دیگه نشد تظاهراتی که دولت بانیش باشه برای مردم رحمته اون تظاهرات های خودجوشه که باعث زحمت مردم میشه
اقای جهانپور فراموش کرده اند که نرخ موارد حاد وبحرانی رو اصلاح واعلام کنند
اموارد بحرانی درجهان 2درصد
درایران 15 درصد
انوقت آمارفوتی در ایران چطور میتونه کمتر باشه ؟!!!
مگر با تقسیم امار فوتی به کرونایی وبیماری حاد تنفسی !!!!!
بعنوان یک استاد دانشگاه از کادر درمانی تشکر می کنم. امیدوارم با رعایت فاصله گذاری اجتماعی تعداد فوتی ها به صفر برسد. از هم میهنان عزیز هم انتظار می رود تحلیلهای واقع بینانه داشته باشند. کسی نمی گوید تمام مبتلایان و فوتی ها همینها هستند اما بدون شک اکثریت فوتی ها همین تعداد است چرا که از 30 بهمن به بعد موارد با علائم حاد مراجعه نموده اند وتست داده اند و قبل از آن هم اگرچه احتمالا فوتی داشته ایم ولی چندان شایع نبوده است. به هر حال با "تهمت آمارسازی" خستگی را به تن مسئولین بهداشت نگذاریم و به مسولیت اجتماعی خود عمل کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
استاد دانشگاه چه ربطی داشت؟
می خواهی حرفت را بزنی خوب بزن.
یکی از پارامترهایی که شیب منحنی ابتلا یا سرعت شیوع بیماری را نشان می دهد، نسبت مبتلایان جدید به تعداد مبتلایان فعال است. چون امروز هنوز آمار خیلی از کشورها اعلام نشده است، من این نسبت را برای آمار روز گذشته 10 کشور با آمار ابتلای بالا مقایسه کردم. در مورد ایران، با توجه به آمار ابتلای 116635 نفری تا روز گذشته، با کسر تعداد بهبود یافتگان و فوتی ها، تعداد مبتلایان فعال 17897 نفر می شود. با تقسیم تعداد مبتلایان جدید (دیروز) به آن این نسبت 11.74% می شود. برای 10 کشور با آمار ابتلای بالا، این نسبت برابر است با:
متوسط جهانی 3.89%
امریکا 2.50%
اسپانیا 2.97%
روسیه 5.24%
انگلستان نامشخص(چون آمار بهبود یافتگان اعلام نشده است)
ایتالیا 1.09%
برزیل 12.92%
فرانسه 0.69%
آلمان 4.53%
ترکیه 4.71%
ایران 11.74%
در واقع هرقدر این نسبت بالاتر باشد، هر فرد مبتلا، بیماری را به تعداد افراد بیشتری انتقال می دهد. (این تعداد از حاصلضرب نسبت فوق در متوسط روزهای بیماری هر بیمار که خدود 30 روز است به دست می آید)
ملاحظه می شود که نسبت مربوط به ایران، اختلاف معنی داری با متوسط جهانی و سایر کشورها دارد و فقط با برزیلی قابل مقایسه است که رئیس جمهور آن هیچ اعتقادی به قرنطینه و فاصله گذاری و ... ندارد و روز گذشته دومین وزیر بهداشت آن نیز برکنار شد.
این آمار دو معنی می تواند داشته باشد: یا آمارهایمان ایراد دارد و یا سرعت شیوع در کشور در حد فاجعه است
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
ریت بهبودیافتگان در ایران بالاست.
وزارت بهداشت باید یک بررسی انجام دهد که چه تعداد از مبتلایان جدید ویروس را از بهبود یافتگان دریافت کردند
امار مواردبحرانی درایران 8 برابرامارجهانی است ولی امار فوتی کمتر از نصف امار جهانی !!!!
ازدستشون دررفته فردا اصلاح میشه
امار جهانی و امار جهان پوری ....