علت عدم استقبال از این صندوق عدم اگاهی و نبود تبلیق درست بود. مردم عادی چه میدانند صندوق ای تی اف چیست؟ باید به مردم بروشنی گفت چه چیزی میفروشند تا با فهم خریدار باشند. چرا همین مردم در صف خرید سهام بانک تجارت میروند ولی همین سهم را با تخفیف در پوسته صندوق ای تی اف نمیخرند چون نمیدانند ای تی اف چیه.بجای گذاشتن اسمهای اینطوری باید مثلا میگفتند صندوق سهام بانک و بیمه.در اینصورت تمام صندوق همان روزهای اول خرید میشد.
اولا مبلغ سرمایه گذاری قابل نظر نبود.
سود ان برای مردم شفاف نبود.
این پول های خرد مثل ماهی می مانند برای صیادان حرفه ای بورس باز که یکی از انها خود دولت است.
متاسفانه به دلیل مدیریت نامناسب در دو ماه اخیر برخی یه شبه مولتی میلیاردر شدند و سهامدار خرد بسیار زیادی در عرض یک هفته سرمایه شان بیشتر از یک سوم کاهش پیدا کرد و همچنان امید به رشد بورس دارند
پس این رشد بی حساب و کتاب بورس و این افت های پی در پی افق روشنی از آینده بورس و بازار سرمایه نمی دهد
برای اینکه دو میلیون بر فرض اگر دو برابر هم بشود طی دو ماه دردی از سرمایه گذران خرد دوا نمیکند! مردم دنبال یک روش سرمایه گذاری مطمئن هستند که ماهیانه سود بدهد و ارزشش کم نشود! طلا و ملک و ماشین از این دسته اند!
بنظر من حضور برخی بانکها در این مرحله برای فروش یکی از دلایل عدم استقبال بود مردم نظر مساعدی ببانکها ندارند و واقعا نمی دانند خرید سهام آنها آینده ای دارد یا خیر الان به راحتی سود سپرده ها را کاهش دادند از کجا معلوم که در سود سهام هم دخالت نکنند
اول اینکه دولت جنس خوب دست مردم نمیده و شرکتای زیانده را بسته کرده بده دست مردم.بعدم اینکه دولت برای جمع اوری پول بیشتر نباید بورس را با حباب بالا میبرد.بورس را حبابی بالا برد حالا میگه 20 درصد تخفیف میدم.خب معلومه کسی استقبال نمیکنه.