زاد و ولد نکنید . چون زندگی کردن برای فرزندی که در ۲۰ سال دیگر میخواهد زندگی تشکبل دهد و دوباره فرزندانی بدنیا بیاورند که طبق تعریف مسولین این کشور اقتصاد اولویت اصلی انها نیست . شادی و رفاه اجتماعی هدف انها نیست بلکه انها میگویند ما میخواهیم همه کسانیکه بعدا بدنیا میایند حرف گوش باشند . مطیع هر سیاستی که اتخاذ میکنیم مردم باید حرف شنو باشند . و... . در صورتی انقلاب برای این بود که رصایت مردم حاصل شود مسئولان حرف مردم را اجرا کنند . ایا در چنین گفتمانی در اینده زندگی برای فرزندان ماها سخت نیست ؟
من نمیدانم چرا پلیس ایران هر کاری را می کند بجز کار اصلی پلیس بودنش این جوان با چند تا عکس امنیت ایران را از بین می برد؟!!!!!!!ولی اختلاس گران،دزدان،اتکارگران بزرگ،و،و،و.......نه به امنیت صدمه میزند و هر کاری را دوست دارند انجام می دهند اقایان مسٸول برای یک لحظه هم شده بیرون گود بشینید و ببینید که دارید چه می کنید
فرمانده انتظامی تهران برای اعلام پیگیری پرونده فرامهم پسرپارکور کار دست به مصاحبه می زند و خبر می دهد که دستگیری فرد همراه پسر پارکورکار به زودی انجام خواهد شد.
واقعا الان خیالم راحت شد. این دو سه شب اصلا نتوانسته بودم سر راحت زمین بگذارم و بخوابم. نه احساس امنیت داشتم و نه احساس امنیت اخلاقی می کردم. تا چشمم را می بستم همراه پسر پارکورکار مثل خوره میفتاد به جانم.
واقعا از مقامات نیروی انتظامی متشکریم.
در سایه تدابیر شماست که ما آسوده می خوابیم. (البته به جز همین دو سه شب که همراه پسر پارکورکار آزاد بود و خواب از چشمان ما ربوده شده بود)
پلیس ظاهرا تعریف وظیفه اش با تمام دنیا فرق داره
دستگیری و شدت عمل در مقابل آدماهای عادی که خلاف جزئی کردن و آزاد گذاشتن خلافکاران بزرگ
در صورتیکه در دنیا خلاف کوچک را چشم پوشی می کنن ولی با خلاف بزرگ به شدت برخورد می کنن
دستگیری جوان پارکور کار!
چند روزه متوجه شدم که توی میادین اصلی و چهار راه ها یک پلیس راهنمایی و رانندگی کناری ایستاده و فقط پلاک ماشینهایی که داخلشون کشف حجاب میشه را مینویسه
از اون طرف ورود ممنوع و رد کردن چراغ قرمز و پارک دوبل و ... اصلا مهم نیست و به چشمشون نمیاد
درود بر پليس مقتدر
اميدوارم پسر پاركوركار و همراهش بزودي اعدام گردند تا مايه عبرت خاوري ها و بابك زنجاني ها و زور گير ها و وحيد مرادي ها گردد و بزودي عزت و اقتدار به كشورمان برگردد و ارزش ارز ملي ارتقا يابد هر چي بدبختي مي كشيم از دست اين جوون بود اخه بالاي برج چيكار مي كرد ابرومون تو دنيا رفت !