اقدام دختر در فرار از خانه تصمیم درستی بوده است اما قانون از وی حمایت نکرد.
این دخترک 14ساله قربانی نقص قانون شد. اگر قانون را اصلاح نکنید خون هر دختر بیگناه دیگری بگردن شماست. همانطور که خون این دخترک بگردن اخلاف شماست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
هم دختر وهم پدر وهم دولت مقصر هست .
دولت فمنیست رو داره با ولنگاری مجازی توسعه میده اروپا هم موبایل دست زیر ۱۸سال بدون کنترل نمیدن
در این کشور اگه عاشق بشی یا توسط پدر کشته یا طرد می شی یا بهت میگن هوس باز یا بهت میگن دیوانه یا بهت میگن منحرف یا بهت میگن بدبخت یا بهت می گن گرفتار یا بهت میگن رفیق باز یا .... خدایا تو خصلت عاشق شدن رو در وجود انسان قرار دادی ولی اینا بهش میگن کفر ...؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
بچه 9 ساله عشق چی حالیشه
تو آمریکا با دختر 17 ساله بگرین چوب تو آستینت میکنن بعد اینجا ...
عشق
آدم تا 22 سالگی مغزش درست کار نمیکنه
پدرش بد و خوانوادش بد بودن حرفی نیست
ولی فرار و دوستی با مرد 30 ساله تو 9 سالگی
این دختر رو باید دولت از پدر مادرش میگرفت تا 18 سالگی تو اصلاح تربیت نگه میداشتن بعد میگفتن برو با هر کی میخوای ازدواج کن نه ا
واقعا که ...
در کشور های خارجی دختر و پسر بدون هیچ مشکلی با هم رابطه دارند حتی والدین طرفین به دوست فرزند خود به شکل فرزند خود می نگرند آنوقت در ایران والدین به بهانه رابطه فرزند خود را می کشند . چندی پیش در آذربایجان و یا پارسال در شیراز هم دختران قربانی بازی های عاطفی خود با پسران شدند ، در ایران بار ها مشاهده شده است که خانواده با فرزند خود به خاطر چنین رابطه هایی قطع ارتباط کرده اند و آنها را از خانه بیرون انداخته اند .
روانشناسان نیز می گویند یکی از نیاز های نوجوانان در دوران ۱۳ تا ۱۸ سالگی داشتن رابطه عاطفی با طرفی دیگر است
به نظر شما آیا داشتن رابطه عاطفی جرم است ؟ آیا نوجوانان حق داشتن چنین رابطه ای ندارند ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
کدوم کشور خارجی قبله گاه شما دختر و پسر به این آسانی زیر ۱۸سال آزادانه وارد مجازی میشن؟؟؟
ناشناس
||
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
دانشمندان ما عالمان دینی ، روانشناسان ، جامعه شناسان و پزشکان بخصوص روانپزشک و سایر تخصص ها بنشیند و نظرات محکم و قانونی داشته باشند و به مراجع بالاتر ارجاع دهند. مجموع همین نظرات اینجا و سایر را جمع آوری کنند در اسرع وقت به نتیجه برسند. ضمنا عالمان دینی بخصوص شیعه تعصب خاصی ندارند و حتما" راه حل دارند. دین ما و فرهنگ ما بن بست ندارد.
اینجا تحویل دادن این دختر مظلوم به خانواده ای که لابد سبقه ی رفتاری آن سبب فرار او شده است هیچ توجیهی ندارد. باید گفت که قوانین هیچ گاه مطلق و کامل نیستند و همیشه دینامیک و در حال تغییرند بنا بر این اتکای صرف به قانون و رفع مسؤولیت به هیچ عنوان قابل قبول نیست و کسانی که در این گیرودار نقش داشته اند دست کم باید به اشتباه خود اعتراف کنند. در چنین مواردی باید روان شناسان مداخله کنند و با دختر و پدر او صحبت کنند و اگر اوضاع را مناسب دیدند اجازه دهند دختر به خانواده اش ملحق شود. بدون تردید اگر دختر می دانست که پدرش با ازدواج او موافقت خواهد کرد به هیچ عنوان دست به چنین کاری نمی زد و پس از آن که قرار بوده به خانواده اش تحویل داده شود مخالفت کرده ولی کسی به علت آن توجه نکرده و جان دختر در این گیرودار از طرف هیچ کسی در نظر گرفته نشده است. به این ترتیب در اثر بیماری روانی پدری مریض، ندانم کاری پلیس فاقد تجربه و دانش دختر معصومی مثل دسته ی گل قربانی شد و اکنون در میان ما نیست.