مطالب خوب هستش اما دیگه اگه میوه های هسته دار رو بزاریم بیرون ابکی میشه و نرم و اینم به خاطر این هستش که به میوه ها زیاد کود شیمیایی میزنن
اما با بقیه موافقم
بهتره پول میوه هارو تو یخچال نگه داریم تا خراب (بی ارزش ) نشه
حضرات موافقین؟
نشنیدین پدر و مادر بزرگهاتون می گفتن سیب و برنج سالی یه بار اونم عید؟
بقیه ایام هم آب دوغ یا آب کشک با چاشنی علف و تره.
کی میوه و لبنیات اونقدر میخره که برا فرداش هم بمونه ۱کیلو پیاز ۱کیلو گوجه ۱کیلو خیار
در خانوار ۴نفره ۱نصف روز اگه برسه خونه دوام نمیاره فرصت رسیدن به یخچال ندارن دوست عزیز
گذشت اون زمان ۳کیلو از اون بده ۳ کیلو از اون یکی
به این میگن خوشی زده شده به زیر دل
آخه مردم پول دارن که میوه بخرن،این وضع مملکت ماست همه شدن شاه دزد،همه مردم بخاطرچندرقاز،هزارباردروغ وقسم دروغی میخورن،مهرومحبت جایش روبه خشم وحرص داده،همه گرسنه وگدا،شدن،ثروتمندان مردمان فقیرروزیرپایشان لح کردن،گریم میگیره به حال خودمان ،اونایی که درصف اول نمازمیخانندازهمه ظالم ترند
ما ایرانی ها عادت داریم هر مطلبی بدست مان آمد بدون اینکه به منبع آن توجه کنیم آن را نشر میدهیم. خیلی بخواهیم آدرس مرجع را بدهیم میگوییم یک منبع آگاه یا یک محقق یا تحقیقات نشان داده و...
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
اشتباهی منفی دادم.درسته موز رو باید خارج از یخچال نگه داری کرد تا دیرتر سیاه بشه..در
مورد بقیه میوه ها هم مسلما دمای پایین تر
فراهم شدن شرایط فساد رو به تعویق میندازه