زمینههای این فاجعه تنها به نقص قانون محدود نمیشود. حتا اگر به فلسفه قانون در این مورد بنگریم این سوال پیش میاید که یک فرد بزهکار و مجرم هم میتواند فرزندی داشته باشد و فرزند نوجوان خود را با همان طبع جنایت پیشگی بکشد و کسی هم کاری بکارش نداشته باشد! یک بچه ۱۳ ساله احتیاج به حمایت خانوادگی، قانونی و اجتماعی دارد. رابطه یک مرد ۲۰ ساله با یک کودک ۱۳ باید کودک آزاری و جرم تلقی شود. این پدر جنایت بزرگی مرتکب شده است ولی با توجه به عرف جوامع مختلف در کشور ما هر پدری که خود را جای این مرد بگذارد نه تنها هیچ حمایت قانونی در دفاع از کودک و حیثیت خود ندارد بلکه قانون به او اجازه این جنایت را داده است. از جمله وظایف فطری پدر و مادر آغوش بازی باید باشد که فرزندان در هر حل بتوانند به این آغوش امن برگردند.
این اقا اشتباه میکنه اصل قضیه مربوط به حدیثی از امام حسن مجتبی است که قصاص پدر وجد پدری را در خصوص مورد جایز نمیداند فقهای امامیه و عامه دیگه کی هستن مگر انها میتوانند -در حکم شارع مقدس تخصیص وارد نمایند.
در خبرها خواندم در یکی از شهرستان های جنوب مردی معتاد و بیکار همسر (شاغلش) را با شلیک گلوله کشت.
آیا درست است طبق قانون مجازات اسلامی، خانواده زن (مقتول) باید برای اجرای حکم قصاص پول (نصف دیه) به خانواده مرد (قاتل) پرداخت کند؟
بنظر شما این درست است؟
مزاح می فرماید جناب. محض اطلاع در نهایت ۳ سال زندان که با رفتار خوب کمتر هم می شود. دیه را هم باید به اولیای دم برداخت کند! یعنی تقریبا خودش که آنهم ماست مالی می شود. اینهم تمام می شود و ما می مانیم و قانون