موضوع به نوع نگرش بر می گردد: پس از مرگ ناگهانی یک خواننده حوان نچندان معروف، جمع زیادی از مردم (عمدتا جوان) واکنش احساسی شدیدی انجام دادند و مراسم تشییع آن با استقبال انجام شد تا اینجا موضوع خاصی نیست اما آنچه جالب توجه است واکنش عده ای به اصطلاح نخبه به این ماجرا بود بعنوان نمونه یکی از اساتید "جامعه شناسی" دانشگاه تهران از این واکنش مردم انتقاد و ابراز انزجار کرد و آن را مبتذل نامید!!! نکته اصلی اینجاست که "دکترای جامعه شناسی" جامعه ما بجای بررسی، درک و شناخت یک موضوع جامعه شناختی سعی در هدایت جامعه دارد!
این موضوع را می توان به کل جامعه مان تعمیم داد. جایی که مقامات بجای درک و شناخت ریشه های اعتراض، سعی در انکار، سرکوب و هدایت اعتراض دارند. این یک معضل فرهنگی برای ماست.
نه عزیز دل. مطلب به این سادگی که شما تصور و تصویر کردی نیست. رسانه های جریان اصلی که شما نام بردی، بالاخص سی ان ان، کاملا همسو با حزب دموکرات هستند. دموکراتها در این شورشها در آمریکا هیزم روی آتش می ریزند تا در انتخابات چند ماه آینده ترامپ را ضعیف جلوه بدهند. واقعیت این است که جامعه آمریکا شکاف عمیقی خورده و در این شرایط سیستم دموکراسی همان بلایی را سر آمریکاییها می آورد که سر کشورهای جهان سوم می آورده. وقتی جامعه ای اینطور شکاف می خورد دموکراسی نقطه ضعف می شود و نه قوت.
چون امریکا دشمن خارجی ندارد که بخواهد حکومتش را عوض کنند وبه همین خاطر با خیال راحت به این چیزها می پردازند
ولی در کشور شما اگر زیاد پرداخته شود اعتراضات بیشتر می شود و منتهی به اعتراضات همین کشورهای گستاخ می شود و هر روز علیه ما بیانیه می دهند و حتی سازمان ملل را هم به میان می اورند و اخرش به تحریم های بیشتر سوق داده می شوید
یعنی اینقدر درکش سخت بود در قبال مقایسه با کشور خودتان؟