سلام
دیشب دیدم همسایه بقلی ما ویدو تماشا می کنه
به کجا باید زنگ بزنیم بیاد دستگیرش کنه
در ضمن همسایه روبرویی هم داشت بک نوار کاست از هایده گوش می کرد
واقعا کسی نیست بیاد جلوی اینها را بگیره
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
همسایه ی ما هم توی خونه اش برق هست هم دوش هم شلوار جین می پوشه !
چکار کنیم حالا ؟؟
باورم نمی شه این تفکر با برق و دوش همخ مخالف بوده !
چه زمان ما و مسئولین می خواهیم متوجه بشویم که مسائلی نظیر "سانسور" ، " اتهام به اشخاص بابت اینکه تشویش اذهان عمومی انجام داده اند" ، "نظر شما غیر قابل انتشار است " و .... در معنی و مفهوم ، توهین به شعور مردم بحساب می آید .
اینها به این معنی است که مردم آنقدر سطحی نگر هستند که باید با سانسور اخبار و مقالات و کامنت ها و ... مانع رسیدن اطلاعات شویم .
کشور ما زمانی اصلاح میشود که مثلا شما تابناک جان جلو انتشار کامنت من را نگیری !
اگر موافقان نظر من زیاد باشند که نظر مثبت می دهند و اگر مخالفان نظر من زیاد باشند با نظر منفی معلوم می شود . و با جلوگیری از انتشار نظرات ، شما فقط به گسترش یک امر خلاف کمک می کنی . به اینصورت که از نظرات مختلف با خبر نمی شویم تا بتوانیم درست تصمیم بگیریم .
هر سایت خبری و هر شبکه اجتماعی نظیر اینستا و ... هم همین حالت را دارد .
تشخیص اینکه فلان موضوع یا فلان مطلب مفید است یا مضر را به تشخیص مردم واگذار کنید و وصی و ولی مردم نباشید .
اگر واقعا به القاب : مردم فهیم ، مردم غیور ، مردم با فرهنگ و با اصالت ایران اعتقاد دارید !
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
نههههههه!
اونها که به نظرات حضرات منفی می دن و به نظرات من و شما مثبت ایرانی نیستند که !
دستنشانده و نوکر اسرائیا و عربستان هستند و در آلبانی زندگی می کنند و دارن پول می گیرند که صبح تا شب توی تابناک منفی و مثبت فیک بدن !
من و شماهم که ایرانیم در حقیقت نیستیم چون اصلا مهم نیستیم
اینستاگرم به دلیل تظاهر به زندگی لاکچری و دامن زدن به فرهنگ تجمل گرایی و چشم و هم چشمی باعث آسیب به سلامتی روانی مردم میشه.
اما راه حل فیلتر کردن اینستاگرم نیست. راه حل آزاد کردن سایر شبکه ها مثل تلگرام توییتر فیسبوک یوتیوب و در کنارش تقویت شبکه های داخلیه. با فیلتر کردن بقیه شبکه ها بزرگترین خدمت به اینستاگرام شده که بدون رقیب مونده و تبدیل شده به مرجع رسانه ای مردم.
مثلا فلان شاخ کم سواد اینستاگرامی یا فلان لات سابقه دار در مورد مسائل فرهنگی و اقتصادی و سیاسی خط تعیین میکنه.
سوال من اینه که چرا باید صدای عقلا و دانشمندان قوم فیلتر بشه و نتونن هدایت فکری و فرهنگی جامعه رو به دست بگیرن ، در عوض صدای شاخ و خلافکارها و معتادها و پلنگهای بی هنر توی اینستاگرام بلند باشه.
این نتیجه مستقیم فیلتر و سانسوره.