اتفاقاً آنهایی که از اول انقلاب تا الآن اعتقاد و روش خود را تغییر نداده اند در اشتباه هستند. چرا که فرزند زمان خود بودن یعنی خود را متناسب با زمانه تغییر دادن بگونه ای که وهن دین هم نباشد
شوکه شدم اما تعجب نکردم.
یاد حرفهای آوینی به حاتمی کیا افتادم.
یاد صحبتهای باکری افتادم
یادتان هست که جه دعوایی سر غریبانه بر پا شد؟
همان ایام هم از اینکه آن نوحه ها با ملودی و ساز و تنبک اجرا شده بود جامعه شوکه شد.
برایمان سخت بود.
هنوز هم هست برای آنها که خال هوای اصالت ها را گم نکرده اند.
فقط یک آیه در ذهن من دور می زند:
فاین تذهبون؟؟؟؟؟؟؟
آهنگران که اون اتفاق افتاد این هم که این جوری شد شجریان هم که اونجوری شد قبلا هم امثال مخملباف و .... که اونجوری شدند
کم کم برادران به شدت انقلابی چیزی در چنته نخواهند داشت به عنوان محصول فرهنگی در ایام خاص پخش کنند
مشکل اینه که برگشتگان از تفکرات انقلابی خیلی زیادند به طوریکه ممکنه محصول فرهنگی برای جناج به شدت مذهبی باقی نمونه که در ایام خاص بهش افتخار کنند به همین خاطر هست که عوض شدن تفکر چنین هنرمندانی برای برادران به شدت انقلابی خیلی سنگینه!
شما در نظر بگیرید
مخملباف
شجریان
آهنگران
کویتی بور
.....
......
کویتی پور به اصطلاح دین خودش رو در زمان جنگ و اونهم به رایگان و هیچ چشم داشتی تقدیم کرد و بزرگترین دلیل هم اینکه او مستاجر هست و نه مثل خیلی از این به اصطلاح مداح ها ، کلت و تفنگ به کمر نبسته و در ویلاهای رنگارنگ شمال نبوده و از رانت و اختلاس به دور بوده.
اینکه یک حماسه سرا ها هر چیز دیگه ای یک آهنگ دیگر را خوانده نه جرم هست و نه اینکه از اصول دین عبور کرده.
ایشان اونقدر پاک هست که خیلی راحت با دختر ۱۳ ساله همنوا میشود.
دمش گرم، انسان واقعی کسی است که بر اساس واقعیت های حال حاضر رفتار کند و در خود تغییرات کلیدی ایجاد کند و این اساس رشد است. درود به شرفت. ما هم با تو رپ می خوانیم.