هوشنگ
|
United States of America
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
احمدی نژاد تایید صلاحیت بشه از شهرم میرم لس آنجلس بهش رای میدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
فعال اصولگرا : احمدی نژاد جایی در میان اصولگرایان ندارد

گروه بسياري از مردم : اصولگريان و اصلاح‌طلبان هم جايي در ميان ما ندارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
تا روزی که احمدی نژاد در کنار جناح اصولگرا بود ، او بهترین فرد در کره خاکی بود و اطاعت اواطاعت خدا بود ( فرمایشات مصباح) ولی وقتی به اغوش ملت برگشت شد انحرافی ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
اعتماد بنفس قایم مقام صدا و سیما ی میلی منو کشته.از یک طرف معتقده فضای مجازی بزرگترین ضربه را به صدا و سیما زده و از طرف دیگر آمار نجومی طرفداران و بینندگان سیمای میلی را ارایه می دهد. دست بردارید .کدوم برنامه مستقل و بیننده پسندی ارایه داده اید که به این آمار خنده آور رسیدید؟
خجالت هم خوب چیزیه
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
ناجی یعنی نجات یافته
منجی یعنی نجات دهنده


لطفا به عنوان یک رسانه دقت فرمایید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
1- ناظمی اردکانی دیگر کیست؟
1- -چرا اغلب اصلاح طلبها و اصول گرایان به وحشت افتاده اند.
2-در صورت حضور آقای احمدی نژاد ایشان نیازی به حمایت یا عدم حمایت شما جریانهای سیاسی ندارد.
3-آقای احمدی نژاد به اندازه کافی هوادار و رای دهنده دارد همانطور که مثل هر کس دیگری در میان مردم و مسئولین مخالف هم دارد.
4-بهتر است جریانهای سیاسی برای مردم تعیین تکلیف نکنند. اگر ایشان تایید شود، بطور خیلی ساده هر کس بخواهد به ایشان رای داده و اگر نخواهد به وی رای نمی دهد و کس دیگری را انتخاب می کند.
6-کشور و مردم راه خود را پیدا می کنند و آن دسته از مردم که علاقمند به سرنوشت کشور هستند در انتخابات حضور یافته و مشارکت کرده و نفر مورد نظر خود را انتخاب می کنند.
7- توصیه می کنم شما جریانهای سیاسی به فکر اصلاح امورات خودتان باشید که این روزها حال و روز خوبی ندارد.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
تیتر زدین احمدی نژاد در میان اصولگرایان جایی نداره. درسته ایشون حتی میون اصلاح طلبان هم جایی نداره. چرا؟ چون اصولگرایان و اصلاح طلبان هم در میان مردم جایی ندارن. همون بهتر که ایشون میان شما اصلاحیون و اصولیون نباشه. فقط کافیه اجازه بدن وارد گود انتخابات بشه. اونوقت عیار و جایگاهش معلوم میشه.
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
ماکه جزء مردم حساب نمیشیم
مردم تعدادی خوديها هستند