برکناری رییس جمهور چیزی رو بصورت استراتژیک عوض نمی کنه مثل این میمونه که شما راننده یک ماشین پیکان ۵۰ سال قدیمی و داغون و پنچر رو عوض کنید بعد هم توقع داشته باشید که پیکانتون واستون بهتر و روانتر حرکت کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
اقای نقد علی..نقدا این نظر را بخوانید وکمی روی ان فکر کنید
ناشناس
||
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
شرط میبندم این آقا تا حالا یکبار اونهم بصورت کلی متن برجام را نخونده،
kambiz
||
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
این پیکانو که فرمودید چه کسی این بلا رو به سرش اورده
دولت باید جرات و جسارت داشته باشد که علنی اعتراف کند که این بدبختی ها نتیجه تحریم هاست. اگر این دولت این جرات را ندارد بهتر است که به قول این نماینده زودتر برود تا کس دیگری بیاید و ثابت شود که با این شرایط از هیچ کس کاری ساخته نیست.
توی این اوضاع اقتصادی که مردم تحت فشار هستند ، بهتره قوا به هم کمک کنن تا باری از دوش مردم برداشته بشه، استیضاح رییس جمهور به جزتسویه حساب های جناحی معنای دیگری در این شرایط ندارد.
تو این اوضاع سوپر من هم بیاد نمی تونه کاری بکنه. ان شاءالله سال آینده دولت هم مثل مجلس در اختیار اصولگراها قرار می گیره و باز هم مشکلات اقتصادی به قوت خود باقی است ، فقط دولت و مجلس هماهنگ با همدیگه مردم رو به خوردن اشکنه توصیه می کنند.
همین الان هم میتونن همین کارو بکنن.