اینکه دستور شرع و قانون در جامعه ، به درستی رعایت نمیشه و یا زیر پا گذاشته میشه ، دلیل بر لغو اون نیست ! اگر در جامعه ، بد حجابی و بی حجابی ، علیرغم دستور شرع و قانون ، رواج یافته ، دلیل متروک شدن و حذف دستور حجاب نیست ، بلکه ؛ نتیجه عوامل دیگریست ، که در این کوتاه نمی گنجه ! اما همینایی که منع زنان درموردی رو ، تحجر میدونن ؛ اگه مثلا کشور فرانسه ، به دختران دانشجوی مسلمان ، اجازه ادامه تحصیل ، با حجاب رو نده ، اون قانون رو مترقی میدونن و اونجا خلاف حقوق شهروندی نیست ! لذا مشکل جای دیگه ست ؛ مشکل دین ستیزی و رواج سکولاریسم هست !!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
چرا در دیگر کشورهای مسلمان از این بگیر و ببند ها نیست ؟؟
دلیلش این نیست که در اون کشورها به امثال شما بال و پر نمی دهند که از پیامبر هم در دین سخت گیر تر شوند و سلیقه ی خود را قانون دین بدانند ؟؟؟
شما باعث فراری شدن مردم از دین هستید
ناشناس
||
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
راجع به مملکت خودمون صحبت کنید و طفره نرید.اگر در فرانسه این کار رو بکنند قانون اون کشوره .ایا ما در کشور قانونی برای عدم صدرور گواهینامه برای زنان داریم.در ضمن دوست عزیز موتور برقی احتیاجی به گواهی نامه نداره مثل دوچرخه.
ناشناس
||
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
فرانسه به این دلیل ممنوع کرده که استفاده از هر نماد دینی در اجتماع باعث ایجاد تعصب دینی و اختلاف می شه
فقط حجاب ممنوع نیست
تمام نمادهای دینی ممنوعه
انسانها در فرانسه فارغ از دین و مذهب باید در کنار هم با آرامش زندگی کنند
شما اطلاع نداری شانتاژ نکن
ناشناس
||
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
چرا نیاید ایران با دیگر کشورهای مسلمان مقایسه بشه ؟؟
خدامون فرق داره یا پیامبر و قران ؟؟
شماها به نام خدا و پیامبر و قران مردم را آزار می دین
شما عقاید و سلائق خود را به نام خدا تحمیل می کنید
شما که مدام ایران را با 1400 سال پیش عربستان مقایسه می کنید حتما حق هم دارید !
بهتره زنان برن بمیرن تا نسل انسان ایرانی کلا قطع بشه و خیال دلواپسان دین و ... کامل راحت بشه. خودشون هم برن کشورهای غربی که راحت باشن.
به خدا خسته و فرسوده شدیم ....
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
الهی متحجران زبان نفهم وتهی مغز بمیرندتا همه راحت شوند..چرا زنان بمیرند ....انشالله هر که چشم دیدن زنان را ندارد دق کند
با درود به خدمتگزاران ایران در هر مقام و مسئولیتی
اینهمه سنگ اندازی و ممنوعیت برای مشوش کردن مردم تحت فشار ( تحریم ، اقتصادی ، کرونا و دیگر کمبودها ) برای چیست ؟
من نمی دونم این چه مرضیه ، که تا گفته میشه عفاف و حجاب و ... ، فوری اختلاص و ارتشا و رانت خواری رو پیش می کشن ! اصلا کی گفته اینا حلاله و مشکلی نداره ؟! چرا مسائل رو برای فرافکنی ، با هم مخلوط می کنین ؟! بله اختلاس و... حرامه و یه مورد هم نباید باشه ! اما این مجوز برای هنجارشکنی و حلال کردن سایر حرام ها نیست ! اگر دین ندارین ، حداقل آزاده باشین و حقگو !!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
جناب حق گو
خداوند کی و کجا حجاب را اجباری کرد ؟؟
مجازات بی حجابی در قران چیه ؟؟
چرا به نام خدا عقاید خود را تحمیل می کنید و گشت ارشاد راه می اندازید و زندان می برید و شلاق می زنید و آزار می دهید ؟؟
دولت بلژیک (مهد آزادی!) داشتن حجاب ، برای زنان مسلمان تو دانشگاهها رو ممنوع کرده و این کار سبب اعتراض خیلی از زنان مسلمان و غیرمسلمان شده !
این نشون میده ؛ فعالین فمینیست ؛ فقط با حجابِ الزامی مخالفن ، نه با بیحجابیِ اجباری ! قابل توجه معترضین !
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
فرانسه به این دلیل ممنوع کرده که استفاده از هر نماد دینی در اجتماع باعث ایجاد تعصب دینی و اختلاف می شه
فقط حجاب ممنوع نیست
تمام نمادهای دینی ممنوعه
انسانها در فرانسه فارغ از دین و مذهب باید در کنار هم با آرامش زندگی کنند
شما اطلاع نداری شانتاژ نکن
ناشناس
||
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
خودت میگی نسبت به بی حجابی اجباری هم مخالفت کردن
مگر میشه انسانی نسبت به انسان های دیگر تصمیم بگیرد و دیگران رو مجبور کند به مشی و روش اون زندگی کنن