وقتی که امکان رقابت بین کشورهای مختلف برای اجرای یک یا چند طرح بزرگ در کشور وجود نداشته باشد
و کشور ما ، شانس ایجاد ارتباط و بستن قرارداد در شرایط عادی با اکثر کشورهای دنیا را از دست داده باشد
و تنها یکی دو کشور که سابقه خوبی هم در اجرای تعهدات
مشابه با سایر کشورها را نداشته اند فقط مانده باشند
قطعا احتمال مغبون شدن و متضرر شدن و دیدن خسارتهای بزرگ ، برای کشور بسیار بسیار طبیعی و متصور است
ایران به کشور دست نشانده چین تبدیل شده است!؟:
این تیتر همان موضوع اصلی رسانه های معاند مثل بی بی سی و ایران ایترنشنال و صدای امریکا، ... است. شما باید کلمات محسن سازگارا و عباس میلانی را دقت کنید که دقیقا به خواست و سفارش این رسانه ها کشورهای حامیشان بیان میشد. کشور ایران گل سر سبد اعضای کشورهای "برکس (BRICS) است. تمامی راه ها و دستیابی به خاورمیانه و انرژی جهان از ایران میگذرد. پیمانیهای راهبردی نظامی، سیاسی و اقتصادی با چین و روسیه حاصل زحمات چندین ساله شهید سردار سلیمانی است. یکی از دلیل به شهادت رساند این بزرگوار و همرانشان به دلیل به تاخیر انداخت همین پیمانهاست. این برزگوار باید زنده میماند تا در این راهبردها با چین و روسیه به مقام رسمی وزیر خارجه دست مییافت. تاثیر عملکرد ایشان در این مقام (وزارت) بسیار تاثیر گذار میبود، روحشان شاد و یادشان تا ابد برای ایران و ایرانی و خانوادهای گرامیشان زند باد. ایکاش مفسدین بگذارند تا حاصل زحمات و رشادتهای چندین و چند سال این عزیزان به کام مردم ایران شیرین شود تا لذت این پیمانهای راهبردی را عین ببیند و درک کنند. اگر مسفدان که کارشان انتقال پولهای این مردم به کشورهای است که بسیار از این دست آورد متاثر و نگرانند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
چرا پای سردار رو وسط میکشی؟ براساس چه سندی داری حرف میزنی؟
خوبه که ظریف خودش گفت این من بودم که رفتم چین و صحبت کردم...
ناشناس
||
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
ایران گل سر سبد بریکز هستش؟ایران کی عضو این گروه شد که هیچ کس خبر نداره؟
واقعیت اینه که ایران برای فرار از تحریم ها و همچنین فرار از مذاکره با آمریکا و غرب، دست به دامان چین و شرق شده. در صورتی که تجربه نشان داده که کشورهای کمونیستی بسیار بسیار خطرناکتر از امپریالیستی هستند. خدا به فریادمون برسه
غربی ها حسابی فعال شدن و دلسوز منافع ایران شدن مثل ایران اینترنشال( بودجه آل سعود،)، بی بی سی(بودجه ام آی 6)، من و تو(بودجه موساد)، وی او ای(بودجه سیا) و ... ، این بنگاه های خبرپراکنی عجیب این روزها دلسوز ما شدن، شرق کلا غیر قابل اعتماد، ولی امریکا که زد زیر برجام قابل اعتماد، فرانسه یه شرکتش توی ایران نموندن ولی قابل اعتماد، کلی پول ایران بلوکه کردن ولی قابل اعتماد!!!! کلا غربی ها اول دروغگو دنیا میان بعدش یادشون میدن راست گفتن چه شکلیه، البته راستگویی یادشون نمیدن، ما هرگز جنگی با چین توی تاریخ تمدن چند هزار سالمون نداشتیم، ولی یه حکومت ایران نبوده که با این غربی ها جنگ نکنه از داریوش کبیر که بی خودی جنگ ماراتون راه انداختن و الان هم به دروغ توی المپیک جا دادن برای تحقیر تمدن ما، تا خشایار شاه ،اسکندر،جنگ سورنا، جنگ خسروپرویز، جنگ های صلیبی و....با ما سر جنگ داشتن تا حالا، حنای اینها دیگه رنگی نداره، افول غرب شروع شده، آینده و مدیریت جهان در اختیار شرق خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
شما که اینقدر تاریخ بلدی، حتماً میدونی که عراق بیشترین تعداد از مردم ایران رو در کل طول تاریخ کشته و زخمی و آواره و بیشترین خسارت زیرساختی رو وارد کرده. روسیه هم بزرگترین خیانت رو با تجزیه ایران و جداکردن بخشهای بزرگی از اون انجام داده که حتی در غائله آذربایجان تا تبریز هم پیش آمد و از ایران جدا کرد. چین هم به تمام قطعنامههای تحریم ایران در شورای امنیت رأی مثبت داده. اما الان همین 3 کشور شدن نورچشمی و عزیز دردونه سیستم فعلی. پس اصلاً به تاریخ استناد نکن، چون خودت بدجوری محکوم میشی.
فرض می کنیم که چین در مورد چاه ها سرمایه گذاری می کند و پس از بیست و پنج سال هم ادعای مالکیت نمی کند و به ما تحویل می دهد .
چه تضمینی وجود دارد که پس از بیست و پنج سال چیزی برای ما باقی بماند ؟
و اگر بد قولی کرد و ادعای مالکیت کرد ، آنقدر زور خواهیم داشت تا داده هایمان را پس بگیریم ؟
این قرار داد شاید در ظاهر خوب باشد ، اما در باطن ، چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ تضمین های لازمه برای ما خطرناک است .
ايران همواره بايد خود را به جناحي در دنيا با قيمت ارزان بفروشد . اين اقدام از حب علي نيست ... روسيه وچين همانند سگ زرد هستند كه برادر شغال هستند . ايران دست به اين معامله بزرگ زده تا پروسه تاراج را كامل كند . تا چند سال ميتوانداين ويران خود ساخته را سر پا نگه دارد .نمونه كوچك قرارداد با چيني ها اجاره صيد در سواحل ايران با روش ترال كه ماهيگيران ايراني را بيچاره كرده است . شيطان زرد صد بار بدتر از امريكا و روسيه است