فرض کنیم کشوری مجبور باشد به آمریکا یا چین باج بدهد به نظر شما خفت باج دادن به آمریکا بیشتر است یا خفت باج دادن به چین؟ مزایای باج دادن به آمریکا بیشتر است یا باج دادن به چین؟
کشورهای وابسته به بلوک چین و روسیه را نگاه کنید تا نتیجه معلوم شود ونزویلا ، کره شمالی ، کوبا ، کامبوج ببینید این کشورهای در کجای معادلاتن جهانی هستند .
این قرارداد نفرت انگیز و خفت بار است و باید جلوی آن به هر طریقی گرفته شود.کسانی که مدافع این قرارداد هستند ایرانی نیستند
فرهنگ تولید و اختراع و اکتشاف باید در ایران زنده شود برای همه مردم ایران
اگر پیرزن بی سواد چینی رادیو و تلویزیون می سازد
پیر زن بی سواد ایران را هم باید بسازد
فرهنگ آن در چین نهادینه شده ولی در ایران تعداد محدودی ( ۱۰ درصد جمعیت کشور )این توانایی را دارند دکترای الکترونیک داریم که تفاوت خازن و دیود را نمی داند!
این چه نظام آموزشی است ؟این چه فرهنگی است
که کار با صنایع الکترونیکی را بزرگ جلوه می دهد و
شخم زدن با تراکتور را حقیر می داند در صورتی که
تولید انواع محصولات پیشرفته الکترونیکی آب خوردن است چرا؟چرا؟
همونطور که دریا را اجاره دادند به چین و تا ته کف دریا را جارو کرد و برد و معلوم نیست چه منفتی برای کشور داشته و فقط ماهیگیران ما بیکار شدند و منابع ما به تاراج رفت ، الان هم همان کار را در مقیاس خیلی بزرگتر می خواهند انجام بدهند . حتی اگر هم راست بگویید ( به احتمال یک درصد ) دیگری نمی توانیم اعتماد کنیم .