ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
به روایت موثق ،واقعهٔ کربلا در هفده تا بیست و هفت شهریور سال شصت و یک هجری قمری رخداده ؟ جای تاسف است که مدعیان عزا داری برای معصومین ، بجای روز واقعی ، در روزهایی که هیچ اتفاقی رخ نداده عزاداری میکنند و در روز واقعه شادی ؟،، آیا تعیین واقعی آن روزها سخت است ، ؟،، در تاریخ هیچ کجا بیان نشده است که فرزندان ،و برادران و خواهران شهدای کربلا یاد بود و عزار داری کرده باشند ؟، هر آنچه بیان شده در رابطه با حقانیت راه شهیدان بوده
خشت اول کج است
|
United States of America
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
قبل از کرونا من هر وقت می رفتم تزریقاتی دعوام میشد چون‌ ملافه ها خونی یا کثیف بودن‌ و‌عوض‌نمیشدن! بیمارستان میرفتی همه توالت‌ها کثیف ‌غیر بهداشتی بود
یه مطب نمیتونستی پیدا کنی سرویس بهداشتی تمیز داشته باشی
هیچ دکتری روپوش نمی پوشید، دکترها بعد از معاینه مریض دستشون را نمیشیتن و با همون دست بعدی را معاینه می‌کردند و ...
این یعنی آموزش این چیزها که خیلی خیلی مهمتر از اون‌نسخه ای هست که دکتر میده در دانشکده های پزشکی ضعیفه و فرهنگ کادر پزشکی ما در این رابطه پایینه! برای همین هم الان تلفات بالاست چون آموزش پزشکی ایران استاندارد پایینی داره! وقتی توی دانشکده یاد نگیرن بعدا توی کارشون هم رعایت نمیکنن!!!
همین الان کلی مطب دکتر هست که پروتکلهای کرونا را رعایت نمیکنند ولی کسی باهاشون برخورد نمیکنه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
ویتنام،کشور ۹۷ میلیونی با وجود برخورداری از مرزی طولانی با چین و میلیون ها بازدیدکننده چینی در هر سال و کشوری با درآمد متوسط رو به پایین و سیستم مراقبت های بهداشتی اش در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه، از پیشرفت کمتری برخوردار است.
«فام کوآنگ تای» معاون رئیس اداره کنترل بیماری های عفونی در انستیتو ملی بهداشت و همه گیرشناسی هانوی گفت: ما فقط منتظر دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت نماندیم، بلکه از اطلاعات گردآوری شده از خارج و داخل کشور برای اتخاذ تصمیم جهت اقدام زودهنگام استفاده کردیم.

اوایل ماه ژانویه (اواسط دی ماه ۹۸)، سیستم غربالگری براساس دمای بدن برای مسافران ورودی از ووهان در فرودگاه بین المللی هانوی نصب شد. مسافرانی که تب داشتند، از بقیه جدا و دقیقا زیر نظر گرفته شدند.

اواسط ماه ژانویه (اواخر دی ماه ۹۸)، «وو دوک دام» معاون نخست وزیر ویتنام به نهادهای دولتی دستور داد برای جلوگیری از شیوع ویروس در این کشور، اقدامات شدید در پیش گیرند و قرنطینه پزشکی را در دروازه های مرزی، فرودگاه ها و بنادر افزایش دهند.اول فوریه (۱۲ بهمن ۹۸)، بیماری کووید – ۱۹ در ویتنام به عنوان یک بیماری همه گیر ملی شناخته شد و در آن زمان، تنها ۶ مورد ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رسیده بود.

همه پروازها بین ویتنام و چین متوقف شد و صدور روادید برای شهروندان چینی نیز به حال تعلیق درآمد.

ویتنام همچنین در اتخاذ تمهیدات قرنطینه ای فعال، سریع عمل کرد. ۱۲ فوریه (۲۳ بهمن)، این کشور یک جمعیت روستایی ۱۰ هزار نفری در شمال هانوی را به مدت ۲۰ روز قرنطینه کرد.
زمانی که بیمارستان «باچ مای» در هانوی یکی از بزرگترین بیمارستان های ویتنام به مرکز پذیرش بیماران کرونایی تبدیل شد، مقام های این کشور این مکان را قرنطینه کردند و تقریبا ۱۰۰ هزار فرد مراجعه کننده به بیمارستان از جمله کادر پزشکی، بیماران، ملاقات کنندگان و تماس های نزدیکشان را ردگیری کردند.



(فقط مدیریت قوی)
واقعا متاسفم که هروز با این امار وحشتناک هم میهنان عزیز جانشان را از دست میدهند

هنوز این امار بس نیست پرو تکل محرم و صفر چه برنامه اییه مگه ما مسلمان نیستیم ، چرا یکم عقلمون رو به کار نمی بریم

اینهمه کشته از کرونا بس نیست ؟

نکته قابل توجه این است که از ابتدای امر، دولت ویتنام با مردم درمورد شیوع کرونا، ارتباط شفافی برقرار کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
كادر در مان خسته اند چه از نظر جسمي وچه از نظر روحي - شمارا به خداقسم نيازي به اجراي بعضي مراسم نيست اكسيژن كم شده - مشكلات بسيار - خانواده هاي كادر درمان با كتدر درمان قطع رابطه كرده اند - همگي افسرده شده اند رحم كنيد ماهمه خسته ايم به خدا خسته - مرخصي نداريم استراحت نداريم
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
بعضی هم وطن ها ظاهرا از گوش شان بیشتر استفاده می کنند