در جواب كسي كه تعجب كرده " كسي كه جايزه نوبل گرفته مايية ننگ است!! " بايد عرض كرد كيست كه نداند جايزه نوبل روشي ريا كارانه براي پرداخت حق الزحمه نوكران استكبار است و براي چهره سازي استفاده دارد.
این ملت پاک ومسلمان هرگز به این چنین کسی که دست پرورده فرهنگ غرب است افتخارنمی کند-حجابش کو؟غیرت مسلمانی ودینی اش کو؟ایرانی یعنی مسلمان -ایرانی یعنی شیعه وشیعه هم یعنی فاطمه گونه زیستن.نه اینکه لخت وبرهنه درمیادین ورزشی حاضر بشه -واقعاً حجابش افتضاحه.پس با این حجاب هرگز نه ایرانی است ونه مسلمان ونه شیعه-از ما نیست.مال خود همون غرب واروپا هست.مبارکشون باشه.
گیریم ایشان این راکت ها را به شخص احمدی نژاد می داد و اصلا هوادار احمدی نژاد باشد چرا باید این چنین دیکتاتوری و استبدادی را در میان کسانی به وجود آورده باشیم که خانم ارغوان رضایی بیاید توضیح بدهد برای چه راکتش را هدیه داده و غیره !!! این روش کسانی است که ادعای دمکراسی و آزادی طلبی و اصلاحات ایشان گوش فلک را کر کرده است اما تحمل حضور یک مخالف را هم ندارند.
جناب تابناک، شترسواری که دولا دولا نمیشود. اگر راست می گویید و خیلی به قهرمان شدن ارغوان افتخار می کنید یک عکس کامل از بازی فینال او را در سایتتان بگذارید.
هرچند تا همین اندازه و همین 3 عکسی که گذاشته اید هم خودش شجاعت می خواست که عجیب است در شما پیدا شده است.
باید همه ایرانی ها از ارغوان حمایت کنند . درسته که حجاب رو رعایت نکرده ولی اون یکی از خودمونه و همیشه یک ایرانیه و همه ما ایرانی ها براش آرزوی موفقییت میکنیم.
bazi az doostan in meghdar tasamoh ra dar zamineye hejab baraye hameye dokhtarane irani ham ghael hastand ya na? (tabnak bebakhsh az australia payam mizaram inja farsi nadasht majboor shodam finglish benvisam.hatman darj kon(