چون سازمان نظام پزشکی قویه برعکس سازمان نظام مهندسی
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
دقیقا زدی به هدف ! انگار که قشر مهندس و معلم و وکیل و ... اصلا زحمت نکشیدن و فقط اینها زحمت کشیدن به اینجا رسیدن. و دقیقا سازمان نظام مهندسی وقتی یکی شکایت میکنه سریع مهندس رو به عنوان مقصر معرفی میکنه و برای شاکی خودشیرینی میکنه
خدا رو شکر که در عمل ثابت میکنید و میکنیم که ممنون پزشکان هستیم در این شرایط که جونشون کف دستشونه.فرهنگ سپاسگذاری رو ترویج میدید.اول و اخر هم دود این فرهنگ ناسپاسی در چشم صاحبان و ذینفعان رسانه های قانونی کشور میره.
چاه نکن برادر.اولیش خودتی
پزشکان مملکت من خودشون رو در حد مثلا سناتورهای مجلس سنای امریکا میدونند! که به هیچ کسی پاسخگو نیستند. البته تقصیر از جامعه هست که از اول بچگی به ما قبولاندن که بزرگ شدی برای شغلی که احترام و پول داشته باشه باید دکتر بشی! بقیه جامعه ول معطل هستند. وضعیت صحبت کردن با بیمار و ... کاملا مشخص هست.
پینوشت: قابل ذکر نیست که پزشکانی بسیار هم هستند که هم با اخلاق و هم با انصاف هستند و حسابشون از اینها جداست. ضمن اینکه از کادر درمانی که الان با این وضعیت مشغول رسیدگی به بیماران هستند هم سپاسگذاریم. ولی این دلیل نمیشه که پزشکان متخلف پشت عنوان و حرمت رشته پزشکی مخفی بشن و هر کاری دلشون میخواد بکنن.
شما ببینید یک سریال در حاشیه رو مهران مدیری ساخت همه پزشکان صداشون در اومد و در انتها وزیر بهداشت جلو برنامه رو گرفت! ولی برای سایر اقشار میشه طنز و جک و ... ساخت و کلی هم خندید و به کسی هم بر نخوره!!
قانون برای اخذ مالیات و شفاف سازی مالیات پزشکان میخوان بذارن پزشکان صداشون در میاد! و رییس سازمان نظام پزشکی میگه که اگه همه مشاغل مالیات بدهند اونوقت ما هم میدهیم!! خب شما که سرلوحه تمام مشاغل ایران هستی ، اعمال صحیح قانون رو منوط به اجرا شدن دیگران کردی! خب خودت اول درست باش بعد بقیه رو هم درست میشن. چه ربطی داره؟!!!
بس که خودشون را مبرا از اشتباه می دونند .... تازه عذرخواهیشون پیشکششون جواب بیمار یا همراهش رو هم که نگرانند نمی دن.... پدر من زمانی که در بیمارستان بستری بود اصلا دکترا جواب درست نمی دادند فقط می گفتند داریم کارمون رو انجام می دیم یا می گفتند ما می دونیم چگار باید بکنیم
کدوم شما در این شرایط حاضرید ۲۴ ساعته در بخش های بیماران کرونایی کار کنید...همین دیروز رئیس یکی از همین بیمارستان ها در یکی از شهرستان ها شهید شد که خودتون خبرش رو گذاشتین...شرم کنید...
چون متاسفانه در ایران این فرهنگ وجود داره هر کس عذرخواهی کنه بجای مورد بخشش قرار گرفتن، با حمله، تهمت، پس همش تقصیر تو بوده، نفرین، و مجازات های احتمالی روبرو میشه. پس هر کسی ترجیح میده مسئولیت خطا رو نپذیره و عذرخواهی هم نکنه
در واقع بجای فرد مقصر برای رها شدن از قصور بجای عذرخواهی و طلب بخشش مجبوره حمله متقابل کنه و نتیجه ش همین میشه که میبینبم
مگه هر کسی اشتباه می کنه عذر خواهی می کنه . با این حساب مسئولین از صبحتا شب باید عذر خواهی کنند. اقای علم الهدی و مروی اصرار کردند که حرم باز بشه و وضعیت قرمز شد مگه عذر خواهی کردن؟