مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
با اطمینان ترامپ مجدد ریس جمهور میشه
پاسخ ها
محمد خلیلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
میشه بگید. با چه منطقی این حرفو میزنید؟ تا حالا 9 تا از رئیس جمهورهای امریکا تک دوره بودند
محمد ت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
شغال برادر روباهه چه فرقی می کنه ترامپ یا بایدن؟ سیاستشون این است
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
چرا نظرات را علیرغم اینکه حاوی مفاهیم توهین امیز و افترا نیست منعکس نمیکنید یا شاید با سلیقه تان تطابق ندارد پخش نمیشود اگر اینگونه باشد شما که رسانه مرجع هستید که خواننده باید بتواند با شما در تعامل باشد با این کارتان دلسرد میکنید و اگر هر چه را خود دوست دارید بنویسید و محل ارسال پیام خواننده را ببندید با این کار لااقل بخودتان احترام میگذارید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
سیاست آمریکا نسبت به ایران در چهل سال گذشته فرق نکرده است،زیرا دولت آمریکا توسط نظام سرمایه داری و لابی قوی صهیونیست سر کار می آید.امریکا بازیگر مهم نظام سلطه جهانی است و نابودی یا استحاله انقلاب اسلامی هدف جدی اوست.واقع بین باشیم،سیاست خارجی آمریکا را روسای جمهور تعیین نمی کنند.
ناشناس
|
Japan
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
صدام وقتی به کویت حمله کرد بوش پدراورافقط از کویت بیرون کرددرزمان کلینتون ۸سال کاملا به حال خودش رهاشده بود تااینکه بوش پسرآمدوازچاله درش آوردبیرون!این سیاست امریکایی هاست پس زیادبه بایدن دل خوش نکنید!
ناشناس
|
Austria
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
عده ای دلخوش کرده اند ترامپ برود و بایدن بیاید و همان برجامی که امثال شریعت نداری و بقیه صبح تا شب و شب تا صبح از بدی اش می گفتند و فریاد می زدند سر ایران کلاه رفته و ایران باید از برجام خارج شود و الان لال شده اند و موضع عوض کرده اند و می گویند آمریکا باید به برجام برگردد را دوباره بایدن زنده کند اما این آب در هاون کوبیدن است بایدن هم اگر بخواهد توافق کند با شرایط جدید توافق می کند فرقش با ترامپ این است که امتیاز بیشتری خواهد گرفت.
خويي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
روساي جمهور امريك تابع سياست كلي منافع امريكا هستند هرچه باشد بهتر از اقاي اوباما نخواهد بود
سیاست
|
United States of America
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
این چه نه شرقی نه غربی است که چشم به انتخابات آمریکا و قردادهای ۲۵ ساله با چین و روسیه دارید و همه ی بچه هاتون‌ آمریکا و کانادا هستند و برای معالجه میروید انگلیس؟
سیاست شما اگر منافع ملی بود با دنیا در نمیافتادید که حالا به ابن وضع بیافتید و زندگی مردم را خراب!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
ریگان، کارتر، بوش پدر، بوش پسر، اوباما، ترامپ و بایدن هیچ فرقی با هم ندارن. همه شون به قسمتی از وظیفه شون که دشمنی با نظام و مردم ایران هست عمل می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
تا بمب اتمی رو درست نکنیم ، تحریم ها ادامه خواهد داشت
نظرات بیشتر