پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه املت سوفله پفکی

کد خبر: ۱۲۰۱۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 07 November 2023
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 151
کد خبر: ۱۲۰۱۳۲۶
|
۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 07 November 2023
|
3749 بازدید


مواد لازم :
 سه عدد تخم مرغ 
یک قاشق غذاخوری کره
پنیر چدار به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه
پیاز کوهی به میزان دلخواه
سس تند

بازدید 3749
املت سوفله مثل سوفله سنتی غذایی بر پایه تخم مرغ است که می‌تواند در عرض چند دقیقه آماده شده و در وعده‌های مختلف سرو شود. در این روش با زدن سفده تخم مرغ و ترکیب آن با زرده تخم مرغ یک املت بسیار پفکی و زیبا به دست می‌آید که می‌تواند در عرض سه دقیقه روی تابه آماده شود. طرز تهیه املت سوفله پفکی را در تابناک فرا می گیرید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟