پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه کیک کنجدی دو رنگ با طرح گردابی

کد خبر: ۱۲۰۱۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 12 November 2023
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 57
کد خبر: ۱۲۰۱۳۶۳
|
۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 12 November 2023
|
3214 بازدید

مواد لازم:
اسپری روغن نچسب
کنجد سفید برای تزئین
2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه و مقداری برای تزئین
1 پیمانه شکر و مقداری بیشتر برای تزئین
یک و نیم پیمانه آرد همه کاره 
یک و سه چهارم قاشق چایخوری بیکنگ پودر 
1 قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری هل
یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
نصف پیمانه ماست ساده پر چرب
نصف پیمانه ارده 
2 تخم مرغ بزرگ 
1 قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه  روغن گیاهی
یک و نیم قاشق چای‌‍خوری روغن کنجد بوداده

بازدید 3214
کیک کنجدی دو رنگ با طرح گردابی یا پیچ پیچی کیکی بر پایه کنجد و ارده و مناسب عصرانه است که به راحتی آماده می‌شود و می‌تواند تا چندین روز خارج از یخچال تازه و قابل استفاده بماند. طرز تهیه این کیک را در تابناک فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟