ته چین؛

دستور پخت اسپاگتی با پنیر آبی و اسفناج

کد خبر: ۱۲۰۱۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 14 November 2023
تعداد بازدید : 42
کد خبر: ۱۲۰۱۶۲۱
|
۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 14 November 2023
|
2363 بازدید


1 : 450 گرم اسپاگتی یا بوکاتینی 
2 : 230 گرم پنیر آبی یا بلوچیز
3 : حدود  170 گرم اسفناج آماده
4 : سه حبه سیر
5 : فلفل قرمز خرد شده 

 

بازدید 2363
در این اسپاگتی به جای استفاده از سس‌های معمولا از پنیر آبی یا بلوچیز به همراه اسفناج استفاده می‌شود که طعمی خاص و جدید را در ایجاد می‌کند. در تهیه این اسپاگتی تنها نیاز به صرف 15 دقیقه زمان دارید طرز تهیه این اسپاگتی را در تابناک فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟