نخستین برنامه ترامپ پس از ورود به کاخ سفید

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا ضمن ابراز امیدواری نسبت به پایان جنگ اوکراین پس از مراسم تحلیف خود، گفت این کشور جنگ‌زده اروپایی در حال «نابودی» است.
کد خبر: ۱۲۸۳۳۱۹
|
۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵ 14 January 2025
|
4512 بازدید

نخستین برنامه ترامپ پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا درحالی روز بیستم ژانویه (یکم بهمن ماه) برگزار می‌شود که جهان چشم انتظار وعده‌های دیرینه او از جمله خاتمه جنگ اوکراین است؛ وعده‌ای که او بار‌ها در کارزار‌های انتخاباتی مطرح کرد و حتی گفت قادر است در عرض «۲۴ ساعت» به جنگ اوکراین خاتمه دهد. با این حال او جزئیاتی از برنامه خود ارائه نکرده و کرملین هم چنین راهکار‌های سریعی را زیر سوال برده است.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا طی مصاحبه‌ای با شبکه خبری «نیوزمکس» عنوان کرد: «اوکراین در حال نابودی است و امیدوارم به محض ورودم به کاخ سفید، به این جنگ پایان دهیم.»

وی در ادامه ظاهرا با اشاره غیرمستقیم به دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا که روز‌های پایانی را سپری می‌کند، گفت: «جنگ اوکراین نتیجه بی‌کفایتی محض بود. این تنها دلیلی است که این جنگ رخ داده، اما ما هر کاری از دستمان بر می‌آید انجام می‌دهیم تا جلوی آن برای هر ۲ کشور گرفته شود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت