تسلا از رقیب چینی خود شکست خورد

شرکت چینی BYD با ثبت درآمد ۱۰۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴، توانست تسلا را در بازار خودرو‌های برقی شکست دهد.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۶۱
|
۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۵ 26 March 2025
|
2035 بازدید
|
۱

شرکت BYD با درآمد ۱۰۷ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۴، توانست تسلا موتورز را در بخش خودروهای برقی شکست داده و جایگاه نخست را از آن خود کند.

به گزارش تابناک؛ این شرکت مستقر در شنژن، در سال‌های اخیر به عنوان یک پیشتاز در بازار رقابتی خودروهای برقی چین، که بزرگترین بازار جهانی است، شناخته شده است.  

 طبق گزارشی که دوشنبه در بورس شنژن منتشر شد، BYD در سال ۲۰۲۴ موفق به ثبت درآمدی معادل ۷۷۷ میلیارد یوان (۱۰۷.۲ میلیارد دلار) شده است که بیشتر از ۹۷.۷ میلیارد دلار درآمد اعلام‌شده توسط تسلا در سال گذشته است.  

تسلا، از رقیب چینی خود شکست خورد


 
رشد قابل توجه این شرکت چینی در زمانی رخ می‌دهد که تسلا با چالش‌هایی در اروپا روبه‌رو است. فروش تسلا در این قاره به دلیل حمایت‌های سیاسی ایلان ماسک از گروه‌های راست‌گرای افراطی، کاهش یافته است.  

درآمد BYD نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته و از پیش‌بینی ۷۶۶ میلیارد یوان بلومبرگ نیز فراتر رفته است.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
والی
|
Japan
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
زمانیکه ما در ایران شروع به مونتاژ و ساخت اتومبیل کردیم چین و کره جنوبی همپایه ما آغاز صنعت خودرو سازی شون بود، الان ما کجا و اونها کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟