عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

ارزیابی مثبت از دور دوم مذاکرات

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیش‌بینی مثبتی دارم.
کد خبر: ۱۳۰۰۱۶۳
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰ 19 April 2025
|
2926 بازدید

فداحسین مالکی با اشاره به مذاکرات عمان گفت: در دور اول مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا، آنچه مدنظر تیم مذاکره‌کننده ایران بود یعنی مکان و موضوعات محقق شد. بعد از پایان دور اول مذاکرات، قرار شد دور دوم در روز شنبه این هفته برگزار شود که در آن چارچوب و محورها مشخص می‌شود که موضوعات در قالب هسته‌ای مطرح می‌شود و خارج از آن نیست.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی در پیش‌بینی از دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: پیش‌بینی مثبتی دارم؛ ‌علی‌رغم اینکه ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است اما فرد مذاکره‌کننده یعنی آقای ویتکاف، مورد اعتماد او قرار دارد لذا احتمال قوی مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به واکنش رژیم صهیونیستی و رسانه‌های معاند به مذاکرات عمان گفت: این‌ها احساس می‌کنند تاکنون هرچه ایران پیشنهاد کرده منطقی و اصولی است.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟