ته چین؛

روش قصابی یک گوسفند کامل

کد خبر: ۸۵۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ 27 November 2018
تعداد بازدید : 100742
کد خبر: ۸۵۴۹۲۹
|
۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ 27 November 2018
|
185879 بازدید
|
۲
بازدید 185879
۲
گوسفند گوشت پرطرفداری است و در میان طرفداران گوشت گوسفند، بره یا گوسفند جوان یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین گوشت‌های قرمز است. گوشت این حیوان طعم لذیذ و بی‌نظیری دارد و در عین حال در پخت بسیاری از کباب‌ها مانند کباب، بریانی، استیک، خورشت، آبگوشت و غیره کاربرد دارد. اکنون در قالب این ویدیو نحوه قصابی و خرد کردن گوشت یک بره گوسفند به تمام تکه‌هایی که معمولا در قصابی ها مشاهده می‌شود را فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
افتضاح
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
به درد نمی خوره