اخبار ویژه

«وام خرید دِین» در شبکه بانکی؛ ابزار تسهیلاتی یا معامله‌ای مشکوک به ربا؟

خرید دین، به عنوان یکی از ابزار‌های تسهیلاتی بانک‌ها، سازوکاری برای تأمین مالی فعالان اقتصادی محسوب می‌شود که در عمل به دلیل ابهامات شرعی و اجرایی، انتقادات فراوانی را به همراه داشته است. این ابزار که قرار بود گره‌گشای مشکلات نقدینگی باشد، اکنون به یکی از موضوعات بحث‌برانگیز در نظام بانکی ایران تبدیل شده است.

تکلیف مجلس برای ثبات ارز بر دوش دولت/ آیا دلار‌های خانگی بازار را تکان خواهد داد؟

مجلس با اصلاحات جدید در لایحه بودجه ۱۴۰۴، در تلاش است تا از طریق سیاست‌های ارزی و جذب ارز‌های خانگی، ثبات نرخ ارز و رشد اقتصادی کشور را تضمین کند.

کاهش هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی سود بانک پاسارگاد/ ۱۶ میلیارد تومان هزینه چای و پذیرایی!

بانک پاسارگاد در نیمه نخست سال جاری با کاهش قابل توجه سود و جهش چشمگیر هزینه‌ها مواجه شده است. این تغییرات، نگرانی‌هایی را در مورد توانایی بانک در مدیریت منابع مالی و حفظ روند سودآوری ایجاد کرده است.

تولید نفت ٢٥٠ هزار بشکه افزایش می‌یابد/توسعه غرب کارون با ١٠ میلیارد دلار

معاون وزیر نفت گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال ٢٥٠ هزار بشکه افزایش تولید نفت را در برنامه داریم.

بلایی که سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی بر سر متقاضیان درآورد/ خودرو‌های خوب برای از ما بهتران!

عرضه قطره چکانی خودروهای وارداتی، مشکلات فنی ورود به سامانه یکپارچه خودرو ، مشخص نبودن قیمت خودروها و همچنین تعداد خودروهایی که قرار است عرضه شود شرایط سختی را برای خریداران خودروهای وارداتی رقم زده است .

دست در جیب بانک مرکزی/ ابربدهکار ۴۱۱ هزار میلیارد تومانی کیست؟

در حالی که پایه پولی و نقدینگی رکورد‌های جدیدی را ثبت کرده‌اند، افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی، نگرانی‌ها درباره رشد تورم و پیامد‌های اقتصادی آن را بیشتر کرده است.

آخرین دست و پا زدن‌های ایران خودرو برای فرار از ورشکستگی/ علیمردان عظیمی می‌ماند یا می‌رود؟

بررسی ها نشان می دهد دغدغه این روزهای ایران خودرو فرار از بحران زیان انباشته ای است که مقدار آن به دو برابر سرمایه ثبتی این شرکت بورسی رسیده است. به نظر می رسد علیمردان عظیمی برای فرار از ورشکستگی قصد دارد قانون را دور بزند و با تجدید ارزیابی دارایی های ثابت ایران خودرو راهی برای بقای این صنعت پیدا کند.

قسط ۷۰ میلیونی نهضت ملی مسکن/ مردم باید تاوان بی‌عملی بانک‌ها را بدهند؟

با افزایش ناگهانی مبلغ آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن، فشار مالی جدیدی بر دوش مردم گذاشته شده است. در حالی که کم‌کاری بانک‌ها در تامین مالی این پروژه‌ها همچنان ادامه دارد، سوالات جدی در مورد شفافیت برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های مسئولان مطرح می‌شود.

بورس تهران در آستانه ۳ میلیون واحد/ هیجانی وارد بورس نشوید

رشد شاخص کل و بازدهی مثبت بورس در این هفته، همراه با افزایش نرخ دلار و جذابیت شرکت‌های صادراتی، نوید ادامه روند صعودی بورس را می‌دهد. با این حال، سرمایه‌گذاران باید از رفتار‌های هیجانی پرهیز کرده و با روش‌های هوشمندانه‌تر وارد این بازار پرریسک شوند.

دولت، آستین همت بالا بزند/ وقت میدان دادن به بخش خصوصی واقعی است

رشد اقتصادی ۸ درصدی، هدفی مهم در برنامه هفتم توسعه، آغاز کار دولت چهاردهم را به آزمونی مهم تبدیل کرده است. تحقق این هدف نیازمند تصمیمات هوشمندانه و میدان دادن به بخش خصوصی واقعی است.

کود اوره را دریابید/ دیگر مواد غذایی تراریخته مسئله نیست!

کود اوره یکی از پرکاربردترین کود‌های نیتروژنی در کشاورزی است که به دلیل ارزان بودن و تأثیرات سریع در تغذیه گیاهان، مورد توجه بسیاری از کشاورزان قرار گرفته است، اما شواهد حاکی از آن است که مصرف آن باید هر چه سریع تر محدود شود.

۹ میلیارد دلار، ارز صادراتی گم شد؟/ گمرک شفاف سازی کند

اختلاف فاحش میان آمار گمرک و انجمن کارفرمایی پتروشیمی درباره صادرات محصولات پتروشیمی، پرسش‌های جدی درباره شفافیت آماری و سرنوشت بیش از ۹ میلیارد دلار ارز صادراتی ایجاد کرده است.

گل به خودی بیمه پاسارگاد/کاهش پوشش با ابتلا بیماری!

بیمه پاسارگاد توضیحاتی را پیرامون انتقادات مطرح شده به شیوه برخورد این بیمه با مشتریانش که با تابناک تماس گرفته اند، مطرح کرده که همین پاسخ، ابهام و انتقادات به این بیمه را بیشتر کرده است.

قیمت مواد انفجاری معادن ۷۰۰ برابر شد! /انحصاری که باید شکست

افزایش ۷۰۰ درصدی قیمت مواد ناریه ( آتش زا ) که برای عملیات انفجار و اکتشاف در معادن به کار می رود صدای فعالان صنعت معدنی را درآورده است. آنها براین باورند که انحصار تولید و توزیع این مواد و افزایش بی رویه قیمت این مواد هیچ توجیهی ندارد.

نقض حقوق مردم در روز روشن توسط سایپا/پول خودرویی بدهید که مشخصات آن را نمی دانید!

طرح پیش فروش دو محصول سایپا از جمله کوییک GXR-L و ساینا GX-L از دیروز در حالی آغاز شده است که این خودروساز علاوه بر آنکه نزدیک به یک سال در خوش بینانه ترین حالت مشتریان را منتظر نگه می دارد حتی مشخصات دقیق خودرو را به خریداران اعلام نمی کند.

«داروسازی امین» زیر سایه هزینه‌های سنگین/ سود خالص نصف شد + سند

بررسی ها نشان می دهد داروسازی امین در شش ماهه نخست سال، با کاهش ۵۱ درصدی سود خالص و افزایش هزینه‌ها مواجه شده است. این افت سوددهی نگرانی‌های زیادی را برای سهامداران به همراه داشته، در حالی که هیئت مدیره پاداش‌های سنگین دریافت کرده است.

۲۱