سالهاست که همه به دنبال سوال پاراگراف ماقبل آخر هستیم، ولی توجه داشته باشید که دلارهایی که با ممنوع شدن واردات از کشور خارج نشده، صرف تولید هم نشده ، متاسفانه بسته بودن واردات فقط بازار را برای خودروسازان انحصاری کرده و مصرف کننده تنها زیان آن را می بیند.
بی کیفیتی خودرو داخلی، تکنولوژی ها قدیمی، ایمنی ضعیف از ثمره ها این انحصار گرایی است. بله واردات خودرو ها چینی که در هیچ جا دنیا خریدار نداره . این انحصار گرایی و رقابتی نبودن 40 سال باعث آسیب دیدن مردم و بوجود آمدن باند بازی در خودروسازی ما شده است. نمونه پژو 206 که تولید آن برای سال 2000 است یا پژو پارس که بدنه پژو 405 برای سال 1987 است. تمام متن نوشته شده حمایت از این باند بازی است که شکل گرفته است.
خانوم عزیز نون خوردن این چند هزار کارگر به قیمت بدبختی ملیون ها نفره.تولید داخلی که جان مردم رو به خطر میندازه و جیب مردم رو خالی میکنه بهتر که درش تخته بشه.
در ضمن آلمان رو مثال زدید اونا هم 10سال این کار رو کردن نه 40 سال.بازار انحصاری فساد میاره همونطور که الان شما باید یه ماشین با کیفیت 30 سال قبل رو به قیمت ماشین روز دنیا بخری.آش کشک خاله مون هم هست
اشکالی نداره دلاری بفروشید شما که مایل به افزایش نرخ دلار در تولید محصولات هستید آب برق گاز و نفت و فولاد و ...
و نیروی کار را به قیمت دلار نیمایی محاسبه کیند و با این نرخ هم به صورت دلاری قیمت گذاری کنید و بفروشید
اتفاقا تنها راهکار موثر جهت بهبود وضعیت زندگی میلیون ها ایرانی واردات خودرو هست تا کی باید مردم زیان مالی و جانی به خودرو سازهای داخلی با این تحلیل های بی ارزش و سفارشی شما بدهند
داداش با همین حرفای صدمن یه غاز سالها و سالهاست به نام کارگران خودروسازی و به کام سرمایه داران از خدا بیخبر و آقایان و آقازاده ها، مردم ایران رو به گروگان گرقتید و هر قیمتی دلتون میخواد رو ماشینای گاری میذارید. نه تنها فشار مالی روی دوش مردم براتون مهم نیست بلکه جون مردم هم براتون ارزش نداره.
یک سوال: چند کارگر در ایزان خودرو و سایپا مشغول بکارن و چند کارگر بیرون از این دو شرکت؟ کارگرهای غیرشاغل در خودرو سازی آدم نیستن؟ حق زندگی ندارن؟ این توجیه ها هیچ آدم عاقلی رو توجیه نمیکنه....
سوال اینجاست به فرض صحیح بودن فرضیات مقاله حاضر، چند نفر رو فدای چند نفر میکنیم؟