تمام کشورهای صنعتی بخصوص G20 ها؛ از طرفی انباشت سرمایه را برای تکامل نظام تولیدی صنعتی از زراعی به صنعتی در سالهای ۱۵۰۰ میلادی شروع کرده بودند و بهای سنگینی هم برای محیط زیست تا زمان ورود به نظام انحصاری استعماری نوین «امپریالیستی» پرداخته اند که در صد سال گذشته صدمات محیط زیستی را به کشورهای عقب نگه داشته شده خود محترمانه صادر کرده اند. زمان شاه بخرج مردم ایران سد دزفول ساخته شد و کلیه مزارع موجود در حومه آن به کشت مارچوبه برای صدور بخارج از کشور اختصاص یافت. که با بهای ده ها برابر ارزان تر در اختیار کشورهای ارباب مانند آمریکا و آلمان قرار میگرفت.
سالهای ۷۰ و هشتاد میلادی خبرگذاری ها پر از غرق کردن کیسه پلاستیک و سموم تولیدات صنعتی در اقیانوس ها در آسیا و آفریقا خبر می دادند. حتی زباله های اتمی میله های سوختی خود را در اقیانوس ها غرق میکردند.
حال هر کشوری که بخواهد پا به رقابت با مشتی کشور صنعتی امروزه بگذارد تمام دروازه ها را تحت نام نامی PTM و قراردادهای نطامی، اقتصادی، «حقوق» بشری ... را برویش میبندند و حق ورود به دوران سرمایداری و صنعتی شدن مستقل را از وی میگیرند.
چه کشور هندوستان و یا پاکستان باشد با وجود موشک و اتم بمب از طریق بانکهای خصوصی دست نشانده آناند.
در اینجا چیزی را که خیلی استباه است: نسبت دادن علت خاموشی ها را به چینی ها دانست. چین هم مانند ایران محبور بود بخرج محیط زیست و سلامت چینی ها صنعتی شدن را اجرا کند.
اتفاقا ایران اگر بخواهد از باطلاق مناسبات با ام.آمریکا و اروپا بیرون بیاید بایستی با همکاری چین دوره صنعتی کردن را پشت سر بگذارد. هم چین با ایران میتواند مبارزه با غرب را مدیریت کند و هم ایران میتواند تحریم ها را نه تنها بی اثر کند بلکه با سرعتی نجومی مشکلات صنعتی کردن را پشت سر گذارد.
برای اینکار فقط یک راه وجود دارد منبع همه دلال بازی های سرمایه مالی که فقط با سودجویی از دلالی و احتکار تغذیه میشود یعنی بنگاه ها و شرکت های خصوصی و خصولتی ها بخصوص بانک های خصوصی را بدون کوچکترین درنگی درشان را گل گرفت که برای اینکار فقط و فقط گزینه نظامی میتواند عمل کند....
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
جناب آقای ملاحاجی
فرمودید که :
"زمان شاه بخرج مردم ایران سد دزفول ساخته شد و کلیه مزارع موجود در حومه آن به کشت مارچوبه برای صدور بخارج از کشور اختصاص یافت. که با بهای ده ها برابر ارزان تر در اختیار کشورهای ارباب مانند آمریکا و آلمان قرار میگرفت."
اولا سد دزفول نه و بلکه سد دز
دوما سد دز یکی از شاهکارهای سدهای بتنی قوسی و آنهم از نوع رعنایی آن در جهان است.
ثالثا سد دز با آن جایگاه دره تنگ و صعب البور تنها در 3 سال ساخته شد. کاش فیلم زمان ساخت این سد را ملاحظه می فرمودید.
رابعا در پایین دست سد دز، شبکه آبیاری و زهکشی دز احداث وکشاورزان زیادی از آب تنطیمی سد قریب 60 سال است بهره مند می شوند وکشور نیز از برق تولیدی آن.
هم از چینی ها بر می آید که بدون مجوز در ایران بیت کوین استخراج کنند هم از شما بر می آید که چراغ خاموش بیت کوین استخراج کنید نمونه اش مگر نبودند چینی هایی که توریست های چینی را در واحدهای بدون مجوز از جهانگردی اسکان می دادند
رفاه و آسايش مردم پايين ترين درجه از اهميت را براي مسئولين مملكت دارد . بخاطر كسب درآمد بيشتر از شركت هاي استخراج كننده بيت كوين و تامين كسري بودجه ، مردم بايد خاموشي برق و آلودگي هوا و مشكلات ديگر را تحمل كنند . با توجه به مصرف بسيار زياد اين تجهيزات ، براحتي مي توان آنها را شناسايي و محل شان را رديابي كرد . البته اگر بخواهند مشكلات مردم را حل كنند .
عدم سرمایه گذاری در نفت و گاز و پالایشگاهها و قدیمی بودن انها ، سرمایه گذاری زیاد در صنایع بی فایده و سوء مدیریت و حراج منابع کشور مثل برق به چین علت اصلی ان است
متاسفانه دو پهلو صحبت کردن مسئولین، کشور را به یک کشور بی ثبات و لحظه ای تبدیل کرده است وزیر نفت میگوید مشتری برای محصولات نفتی و مشتقات آن نداریم سوال اینجاست اگر مشتری نداریم در کجا ذخیر سازی کرده ایم وچرا باید برای تولید برق با کمبود گاز مواجع هستیم ویا اینکه آمارهای تولیدمان غلط است . وزارت نیرو با اینکه اگثر مدارس و دانشگاهها و ادارات دولتی نیمه تعطلی هستند آماری در خصوص این ایام که کشور درگیر ویروس کرونا میباشد نمیدهد ومصزف برق کم شده است نمیدهد و آیا این وزارتخانه برای نیروگاههای خود ذخایر نگهداری تعریف نکرده است وحتی برای مشترکین خود نیز فرهنگ و ایده خاصی ارائه نمی نماید و چرا در ساختمان سازی الگوئی برای اصلاح مصرف برق به سازندگان نمیدهد یا اینکه بعلت بدهی به بخش خصوصی تولید برق کشور کم گردیده است سازمان انرژی هسته ای برای تولید برق هسته ای چه اقدامی انجام داد ه است ونیروگاههای کوچک و بزرگی که قرار بود ساخته شود به کجا انجامید وسازمان محیط زیست که میبایست هوای پاک وغیره را به مردم هدیه بدهد بجای مخالفت با سوخت مازوت در نیروگاهها آن را کتمان میکند و فقط کافیست حیوانی کشته شود تا آن را در بوق وکرنا کند . چرا میبایست بدلیل قطع برق ارتباط مشترکتین تلفن خانگی ،تجاری ،وحتی اینترنت خانگی و غیر بدلیل استفاده از تکنولوژی فیبر نوری وکافو بدون باطری ، دچار مشگل شود و وزیر جوانتان پاسخگو نباشد چرا مردم میبایست چوب مدیران بی کافیتی رابدهند ... وزارت صمت اراده برای کنترل قیمتها ندارد ولی برای رقایت با مردم همیشه آماده گران فروشی میباشد واکنون وضعیت فروش تخم مرغ در بازار که دادهمه مردم را درآورد ومسائل دیگر . کی میشود مدیران از مردم عذر خواهی کنند .