ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
چون اساتید دانشگاه آزاد مثل معلمها نیستند هر هفته بروند جلوی مجلس و قوه قضاییه و استانداری شعار بدن
برای همینه من با ۲۰ سال سابقه تدریس هم اندازه یک معلم بازنشسته حقوق می گیرم آیا این انصافه؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
واقعا" جای بسی تاسف و حیرت است اینگونه ظلم و بدبختی تحمیل اساتید شود بقول فریاد حضرت شهید مطهری ای علمای اسلام به داد اسلام برسید به داد بزرگترین دانشگاه اسلام برسید.
فرامرز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
باید سریعا لغو بشه
يك هيات علمي دانشگاه آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
سخنی با همکاران عزیز با سلام و آرزوی قبولی و طاعات و عبادتات شما عزیزان در این ماه عزیز نکاتی را در رابطه با شیوه نامه اجرای بخشنامه الفبا تقدیم می دارد.

بخشنامه الفبا و متمم وشیوه نامه آن حاوی خطای مهلک معرفتی و کج فهمی مدیرانی است که آن را تدوین کرده اند.

فلسفه 32 ساعت موظفی عضو هیأت علمی(10 تا 16 ساعت تدریس + 16 تا 20 ساعت حضور برای تحقیق و پژوهش، پشتیبانی آموزشی، مطالعه برای پژوهش، اصلاح و بررسی تکالیف دانشجو، حضور در شوراها و راهنمایی دانشجو) می باشد و کم بودن 12 ساعتی موظفی حضور استاد نسبت به کارکنان دیگرن یز به دلیل سخت و مهم بودن نوع فعالیت استاد است که از جنس اشتغال فکری و ذهنی است و نیازمند فراغت کافی برای بازیابی نیروی ذهنی و همچنین برای ایفای نقش اجتماعی و مشاوره ای و ... به عنوان عضو مرجع جامعه است.


مضمون بخشنامه الفبا در وهله اول نشان دهنده نوع نگرش مدیران، نفهمیدن جایگاه و رسالت استاد دانشگاه و نیز کارمند آموزشی انگاشتن اساتید توسط آن مدیران و در وهله دوم بخشی از پروسه تعدیل است.

این بخشنامه چندین سوال ساده را در ذهن انسان ایجاد می کند:

1- در صورتی که مدیران واحدها به ازای افزایش 300 درصدی حق مسئولیت حتی یک 1 درصد افزایش وظیفه نداشته اند، چرا باید برای افزایش اندک حقوق اساتید در آینده (به اندازه 50 درصد حق مرتبه)، انتظار وظائف اجرایی داشته باشند که قبلا برای بسیاری از آن وظائف مثل مسئولیت مجلات و غیره، حق مسئولیت به اشکال مختلف پرداخت می شد؟


2- چرا مسئولین دانشگاه آزاد به اساتید آن طوری نگاه می کنند که گویا در تمام سال های گذشته از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده اند؟ چرا متوجه نیستند که اساتید به دلیل عدم وجود اتاق کار در دانشگاه، تاکنون وظائف پشتیبانی تدریس خود و حتی بیشتر از آن را به ناچار در خانه انجام داده اند.


3- با اجرای الفبا آیا درآمدزایی لازم برای حل مشکلات مالی دانشگاه ایجاد خواهد شد؟ ایا غیر از این است که تنها کارکرد آن افکار گردانی، فرافکنی سوء مدیریت مدیران دانشگاه در یافتن راه حلی برای مشکلات اقتصادی دانشگاه و انداختن توپ مسئولیت در میدان اساتید دانشگاه خواهد بود؟

4- چرا باید حقوق دریافتی مدیران به طور میانگین از دو برابر حقوق اساتید تجاوز کند؟ آیا با افزایش تمرکز مسئولیت ها در سازمان، و با وجود انواع سامانه های مختلف که هر گونه پرسشی از مسئولین واحدهای دانشگاه با حواله کردن به سازمان جواب داده می شود توجیهی برای این دریافتی تبعیض آمیز باقی می ماند؟

5- آیا با بار کردن مسئولیت های تکلیفی بر اساتید به جای همراه کردن و مشارکت دادن در یک فضای مثبت، موجه و همدلانه، انتظار افزایش کارآمدی می توان داشت؟ و .... استاد دانشگاه، استاد دانشگاه است، معلم است. کسانی که انتظار کار اجرایی تکلیفی و اجباری از او دارند یا آشنایی با شأن و جایگا استاد ندارند و یا اینکه استاد دانشگاه آزاد را شایسته عنوان استاد نمی دانند.

و الا چطور می شود که به جای فراهم کردن فضا و زیرساخت حضور مؤثر برای ایفای وظائف تحقیقاتی برای کارهای علمی و نیز مطالعه برای پشتیبانی از وظائف آموزشی، از او انتظار معامله چند ساعت کار اجرایی اجباری به جای حضور دارند. آیا آنها نمی دانند که یک استاد برای یک ساعت تدریس به چند ساعت مطالعه، ارزیابی دانشجو، بررسی تکالیف و غیره نیاز دارد؟ اگر اعمال هر گونه اجبار و تکلیفی از طرف مدیران برای پذیرش مسئولیت های متمم را می توان خطای معرفتی دانست، پذیرش آن توسط اساتید خطای مضاعف است؛ هم پذیرش مسئولیت اجرائی فراتر از موظفی و هم غافل شدن از رسالت شغلی خود.

به نظر می رسد که در این بخشنامه جای مدعی و مدعی علیه عوض شده است. اساتید دانشگاه آزاد سال هاست از مسئولین درخواست فراهم کردن فضا و امکانات و تجهیزات مناسب و آزمایشگاه های تحقیقاتی برای حضور خود در دانشگاه را دارند. مسئولین دانشگاه نمی توانند با این متمم، نعل وارونه بزنند. آنها باید در مرحله اول به وظائف خودشان برای استاندارد کردن فرآیندها و فراهم کردن شرایط لازم برای حضور اساتید در دانشگاه عمل کنند. در مرحله بعد خواهند دید که اساتید بیشتر از آنها راغب حضور در دانشگاه هستند. برای یک استاد چه مکانی بهتر از دانشگاه است اگر حقوق مناسب و فضای مناسب برای حضور در دانشگاه برای مطالعه و تحقیق را داشته باشد؟ جای تعجب است که مدیران دانشگاه آزاد به جای اینکه قصور خود در آماده کردن فضا و امکانات لازم برای حضور اساتید را جبران کنند، با عدم فهم ضرورت و اهمیت حضور او، می خواهند با او معامله می کنند. معلوم است که آقایان هیچ درکی از اهمیت موظفی حضور و نقش آن در پشتیبانی از آموزش و انجام وظائف تحقیقاتی و فرهنگی او ندارند. استاد دانشگاه هم وظائف آموزشی اش را انجام می دهد و هم 16 ساعت حضور موظفی در اتاق کار با امکانات لازم را خواهد داشت ولی وظیفه ای خارج از وظائف و اقتضای شغلی خود نمی پذیرد
يك كارمند دانشگاه آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
عوض اش حقوق شخص دکتر طهرانچی به دستور خود طهرانچی سیصد درصد بله درست خوانده اید سیصد درصد افزایش داشته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
یک اقدام جمعی متناسب لازم است تا مسببین این بخشنامه را در نوع استاد ج و د قرار دهد تا طعم نیکی را بچشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
کمی باورمان شده بود استاد دانشگاه هستیم صاحب جایگاه اجتهاد علمی برای جامعه، پیشران قطار توسعه ملی، تربیت کننده نسل برای حال و آینده این مرز و بوم و ... . گویا در دانشگاه آزاد فقط بخودمان رکب زدیم، مدیریت در سالهای اخیر و بویژه در این بخشنامه نشان از اینست که اینجا دانشگاه نیست و مانند یک فروشگاه اداره میشود.
اگر نه حداقل انتظار اینست که این بخشنامه تحقیر آمیز و استثماری لغو شود.
روزبه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
تقریبا ۵۰ در صد اعضای هیات علمی در دانشگاه های آزاد ساکن بومی ان شهر ها نیستند . و دانشگاه در آن شرایط زمان، با حضور دو روزه یا سه روزه در زمان ترم تحصیلی موافقت داشت . حال این بخشنامه غیر منطقی ، خواهان حضور دائمی اساتید در دانشگاه و در کل سال و رفتار کارمندی دارد . این روش ها به نیت عاصی کردن اساتید بجهت بازخرید آنها تحت فشار طراحی شده است..کیست که ما را از ظلم این تیم مدیریت نجات دهد؟؟
پاسخ ها
يك كارمند دانشگاه آزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
فقط خودمان.
بايد به تدريج برنامه حدف كساني كه دارند حق و حقوق كارمند و هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي را به نفع منافع خودشان دارند پياده كرد.
رئيسي كه يك شبه برنامه سيصد درصد شدن حقوق خودش را صادر كرده است و رئيسي كه به فكر كارمندش نيست بايد چكار كرد به نظر شما دوست عزيز؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
هیات علمی دانشگاه دولتی چهل ساعت حضور دارن چطور حقوق برابر میخواین ولی ساعت کاری برابر نمیخواین
هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
طهرانچي برنامه ريزي شده دارد اساتد و كارمندان دانشگاه آزاد اسلامي را به طور نامرئي حدف مي كند. سياست حدف تدريجي كارمندان و اعضاي هيات علمي دستور كار و همت شخص رياست فعلي دانشگاه آزاد اسلامي طهرانچي است. بايد اتحادي جهت سرنگوني رئيس فغلي دانشگاه آزاد اسلامي و جايگزيني با فردي عادل و عدالت خواه و راستگوهمت اساتيد و كارمندان باشد. دكتر طهرانچي دارد سياستهاي نابودي دانشگاه آزاد اسلامي و جايگزيني افراد مد نظر خودش را با هيات علمي ها و كارمندان فعلي دانشگاه آزاد اسلامي مد نظ دارد.
چاره كار خلاصي از اين وضع اتحاد در راستاي تعويض و حدف دكتر طهرانچي است. تا تيم دكتر طهرانچي هست دانشگاه آزاد اسلامي روي خوش نخواهد ديد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
براساس بخش نامه صادره شخص دكتر طهرانچي در مورخه 23 مهر 99 به شماره 33636/50 براي روساي دانشگاه آزاد افزايش حق مديري تا 300 درصدي و بيشتر مشاهده ميشود. بخش نامه مورخه 23 مهر 99 دانشگاه آزاد اسلامي به شماره 33636/50. و با اين احتساب حقوق شخص دكتر طهرانچي به بالاي 100 ميليون تومان رسيده و جزو حقوق هاي نجومي حساب ميشود. اين در شرايطي است كه اكثر كارمندان و هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي به كمبود حقوق خود معترضند.
نظرات بیشتر