بینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
شما آن زمان که واکسن هپاتیت ب پلاسمایی در پاستور تولید شد، کجا بودید؟! زمانی که انتقال تکنولوژی واکسن مهندسی ژنتیک شده هپاتیت ب از کوبا به ایران انجام شد، کجا بودید؟! انستیتو پاستور ایران و هواسازهای آن، فسیل شده بود؟؟! هیهات!!! پس واکسن ب ث ژ که به گفته همین رییس مرکز کنترل بیماریهایتان (دکتر گویا): بهترین واکسن ب ث ژ دنیاست، در کجا تولید شد؟! قبل از جناب دکتر بیگلری (مورد اشاره شما)، آقای دکتر قانعی رییس انستیتو پاستور بود که الان هم رییس کمیته علمی ستاد کرونا ست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
در کشور ما بسیاری از پستها بر اساس روابط سیاسی شکل میگیرد و نه بار علمی وتجربی مثلا یک نفر از صدا وسیما میاید و رئیس بانک مرکزی میشود در حالیکه یک روز در بانک کارنکرده است ونمیداند کار در بانک یعنی چه میشود سلطان بانکها / درباره وزارت بهداشت نیز در حال حاضر همین است .
سید محمد حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
وقتی وزیر بهداشت شرکت داروسازی داره باید هر هفته واکسن بزنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
گدائی چیه آقا؟؟؟مثلا فنلاند یا فرانسه یا ژاپن که واکسن میخرند، گدائی میکنند؟؟ کجای کاری؟ بابا یکی روشن کنه این آقای داروساز رو.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
آگهی 13041735
آگهی تغییرات شرکت ژابیز داروی پرشیا شرکت با مسئولیت محدود به شماره ثبت ۲۷۹۲۳۶ و شناسه ملی ۱۰۱۰۳۱۶۴۶۴۱
به استناد صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 02/6/1395 تصمیمات ذیل اتخاذ شد: آقای سعید نمکی کدملی وارد شوید با دریافت کلیه سهم الشرکه خود به مبلغ وارد شوید ریال از صندوق شرکت خارج گردید. آقای نیما نارچی کدملی وارد شوید با دریافت کلیه سهم الشرکه خود به مبلغ وارد شوید ریال از صندوق شرکت خارج گردید. خانم طهورا آذرخشی کدملی وارد شوید با دریافت کلیه سهم الشرکه خود به مبلغ وارد شوید ریال از صندوق شرکت خارج گردید. و سرمایه شرکت از مبلغ وارد شوید به مبلغ وارد شوید کاهش یافت و ماده مربوطه در اساسنامه اصلاح گردید. میزان سهم الشرکه هر یک از شرکا پس از کاهش سرمایه: خانم فاطمه نسا بلوری کدملی وارد شوید دارنده وارد شوید ریال آقای حمید رضا غلامی کدملی وارد شوید دارنده وارد شوید ریال پ وارد شوید اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری
لینک این آگهی در سایت روزنامه رسمی کشور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
حتی اگر واکسن کرونا هم به اندازه کافی داشتیم
با این سرعت کم روزی ده هزار تزریق
یعنی ۲۵ سال وقت نیاز است تا ۷۰ درصد مردم یک نوبت واکسن بزنند
واقعا کجایش را بگیریم ؟
همه جایش می لنگد !!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
چرا انقدر بی انصاف هستید. واکسن باشد ظرف یک ماه همه را واکسینه می کنند. محض اطلاعتان عرض کنم ایران یکی از بهترین و گسترده ترین شبکه های بهداشت دنیا را ب استفاده از خانه های بهداشت دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
دکتر نمکی فرمودن (سوما اینکه کل اسپوتنیکی که روسیه تولید کرده، ۲۶ میلیون دوز است که ۱۳ میلیون دوز را صادر کرده و ۶۲۰ هزار دوزش را ما خریدیم و ۶۰ میلیون هم به ما تعهد دارد) یعنی خود روسیه واکسن خودش و نزده که هرچی تولید کرده داره میده به ما؟
بعد هم فرمودن (وقتی کرونا آمد گفتم خدایا کمک کن تا یکبار دیگر بتوانیم زیرساخت واکسن کشور را به عنوان یک سرمایه ملی فعال کنیم) همون موقع بود که با خانم نراقی و با میلیونها دلار کارخانه تجهیز کردی؟
چرا این آقایون به جای جواب دادن طفره میرن و میگن ولشون کن یعنی اذهان عمومی براشون مهم نیست ؟ نمیدونن این یعنی بی حسی جامعه بی تفاوتی جامعه؟ یا واقعا هست . . .
پاسخ ها
ناشناس
| Malaysia |
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
شوخی می کنید؟ این 60 میلیون تعهد تولید است نه آنهایی که تولید شده. بعد هم معلوم نیست این شامل تولید داخل واکسن روسی هم می شود یا نه (چون روسیه مواد اولیه واکسن خودش را به ایران می فرستد و در ایران تولید می شود) که قرار است در ماههای آینده انجام شود.
اونوقت، وقتی تنها روسیه 620 هزار دوز از 26 میلیون را داده به ما، و 13 میلونش را هم خودش مصرف کرده، اینطور میشه که "خود روسیه واکسن خودش و نزده که هرچی تولید کرده داره میده به ما؟" ه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
فقط حرف فقط تبلیغ
بقول قدیمیا:آفتابه لگن هفت دست شام ونهارهیچی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
پس کی واکسن میاد؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
هیچکس نمیتونه اینو بپذیره که عبدالمالک ریگی رو از آسمون گرفتیم ولی باندهای مخوفی که میگین رو نمیشه جلوشونو گرفت.حتما دلیل داره
نظرات بیشتر