کم آبی هیچ ربطی به رگه های سفید نداره، استفاده بی حدواندازه ازکودهای فسفاته ونیتراته وازته وکوفت وزهرمار، بدون معیاروکارشناسی نشده، باعث رگه های سفید درون گوجه، هندوانه، سفیدی و پوک شدن خیاروخیلی ازسیفی جات ومیوه جات هست، بحث محصصصولات تراریخته هم که بییشترموادغذایی ماایرانیهاروتشکیل میده وبه شدت باعث تغییرات مخرب ژنتیکی وبیماریهای نادرونوظهورمیشه .....
والا قدیم اصلا گوجه و خیار اینجور نبودن ، حالا با سم و کود شیمیایی زوررس میکنن که زودتر فروش بره و ملت هم امراض پشت امراض . کی بفکر کی هس ، همه به فکر جیبشون هستن ، همین و بس
عین یه چیزی دروغ میگن علتش سم و کود زیادی که گوجه فرنگی زودتر از موعد پوستش قرمز میشه بیشتر بخاطر موندگاری بالا یه نوع گود میدن رنگ پوست قرمز و کلفت میشه داخلش سفید میشه.
وقتی هیچ نظارتی روی بعضی از افراد یا کشاورزانی که با گلخانه های خیار و گوجه و... دنبال سودجویی بیشتری هستند و حتی داخل آبی که تو وجود گیاه میرود سم ریخته میشه نظارتی نیست عاقبتش میشه سرطان شیمی درمانی