احتمالا هدف این طرح نجات رشته های علوم انسانی از دست مهندسین عزیز هست چرا که هیچ لیسانسه علوم انسانی توان ادامه تحصیل در رشته های فنی رونداره بلکه این عزیزان هستن که برای تکمیل رزومه انواع مدارک مدیریتی و روانشناسی و فلسفه ومنطق تا حقوق و شعر و ادبیات رو دنبال میکنن
از ابتدا بهتر بود فقط رشته های انسانی رو شامل این قانون میکردند
والبته دوره دکتری رو هم شامل این طرح بشه بهتره
نهایتا اگر کسی علاقه ای به رشته خاص داره بره از کارشناسی مجدد شروع بکنه تا بنیان علمی قویتری پیدا کنه و نه با خوندن چند کتاب تست بیاد فوق بخونه و از ساده ترین تئوری های اون رشته هم بی اطلاع باشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۴:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
واضح بود برام که با سطح پایین استدلالتون باید از دانشجویان ضعیف علوم انسانی باشید، و این طرح تنها باعث خوش خوشان دانشجویان ضعیف انسانی میشه که سواد و همچنین توان رقابتی ندارند. در ضمن شمایی که میگی با خوندن چند تا کتاب تست! ( که باز هم نشون دهنده نا اگاهیتونه ) میشه ارشد قبول شد، چرا بالاتر گفتید لیسانسه علوم انسانی توان ادامه تحصیل در رشته های فنی رو نداره
ناشناس
||
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
اگر فارغ اتحصیلان رشته علوم انسانی توان ادامه و اداره و مدیریت داشته باشند هی کسی از سایر رشته ها تو آزمونش قبول نمیشه
قبول شدن افراد غیر مرتبط نشان دهنده صغیف بودن فارغ التحصیلان رشته مرتبط هست
این پیشنهاد خیلی خوبه. در صورت اجرای این پیشنهاد حداقل دو تا اتفاق خوب رخ می دهد:
1- سطح آموزش در کلاس های کارشناسی ارشد ارتقا پیدا می کند
2- آمار انصرافی های کارشناسی ارشد کم می شود
با سلام
علایق و استعدادها و توانایی های انسان می تواند متغیر باشد. ممکن است شخصی بعد از دوره لیسانس متوجه علاقه و استعداد خود در رشته دیگری باشد. نمیتوان این حق را از او گرفت و مانع پیشرفت او شد. اتفاقا اگر واقعا علاقه و استعداد داشته باشد میتواند خوب پیشرفت کند ولی اگر به خاطر مدرک بخواهد در رشته غیر مرتبط تحصیل کند بی فایده است.
به هر حال نباید جلوی آزادی اجتماعی افراد را گزفت وافت بسیار شدید سطح کیفی در رشته های کارشناسی ارشد و دکترا به عهده دانشگاه و اساتید می باشد.
خود بنده کارمند آموزش دانشگاه هستم. بارها شده است که یکنفر مثلا با لیسانس رشته زبان انگلیسی در مقطع ارشد در رشته فیزیک قبول شده اما بعد از دو ترم با معدل 4 یا پنج اخراج شده است. وقتی بنده علت را جویا شدم مثلا این فرد اعلام کرده من به فیزیک هسته ای علاقه مندم در حالیکه علاقه کافی نیست. در این مدت این فرد علاوه بر اتلاف وقت گرانبهای خود و جوانی خود مقدار زیادی از بیت المال را هدر داده است. چون در ایران هزینه های زیادی خرج آموزش رایگان خصوصا در دانشگاههای دولتی می گردد. لذا در صورت تامین با هزینه شخصی میشود این قانون اجرا کرد ولی با هزینه دولتی این موضوع بسیار درست است.
بنظر من کاملا کار درستی هست ، اصلا صدرصد اشتباه است کسی مثلا 4-5 سال توی یک رشته کسب دانش کرده یکباره بخواد با گذراندن30 واحد بشه کارشناس ارشد یک رشته دیگه .! این قضیه خصوصا توی رشته های فنی که پایه در آنها خیلی مهم است بیشتر نمود داره. مثلا طرف رفته کشاورزی خوانده حالا میخواد بیاد ارشد الکترونیک بخونه خوب این الفبای برق رو هم بلد نیست چگونه ممکنه بتونه یک کارشناس الکترونیک ماهری بشه .؟!! من خودم سازه خوندم دانشگاه دولتی روز اول استاد تمام بخش که مسئول گروه هم بود پرسید کسی هست لیسانس مرتبط نداشته باشه یکی گفت آره این استاد گفت راه رو اشتباه اومدی رشته عمران هر چه داره توی لیسانس ارایه میده شما اینجا هیچی یاد نمیگیری .لطفا برگردین!!!! استادها بعضا مخالفت میکنن و اگر بتونن کارشکنی.!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
این شخص با مدرک کارشناسی غیر مرتبط انقدر سواد داشته که از بچه های خود اون رشته جلو بزنه و بیاد دانشگاه دولتی قبول شه پس اساتید نباید حسادت کنن.
ابتدا باید مشکل کنکور را حل کرد و آن را از پیش پای جوانان برداشت تا با فراغ بال رشته مورد نظر خود را انتخاب کنند که نیاز به تغییر رشته نباشد. در دوران کارشناسی اجازه دهند اگر داوطلبی به رشته تحصیلیش علاقه نداشت با داشتن یک سری ضوابط بتواند در همان دوره تغییر رشته دهد.