خیلی جالبه، اولاً اینکه چرا شرکت خدمات رفاهی نفت جای اداره استاندارد را گرفته جای سوال داره!؟ دوم اینکه خوبه که اقلاً یک جایی البته اونهم طبیعیه که تو شرکت معظم نفت باشه، برای مشتریانشون ارزش قائلند و آب معدنی غیر استاندارد را با کمال جرات معرفی کرده اند، سوم اینکه خدا وکیلی چی میشد یک چنین ارزیابی هایی اونهم از طرف نهادهای غیر دولتی و استاندارد، بر روی محصولات انجام می شد تا مردم بدونند پول پای چی می دهند!؟ جالبه که بعضی از معروفترین مارکهای آب معدنی کلاً رد شدند.
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما نسبت به نتایج ارائه شده جهت تنویر افکار سایر هموطنان عزیز ذکر موارد زیر را ضروری می دانم
1-شرکت ملی نفت ایران وشرکتهای تابعه آن از ساختار ایمنی مناسب وقابل قبول در حدود استانداردهای جهانی هستند
2-این نتایج صرفا در آزمایشگاههای وابسته به شرکت ملی حفاری صورت گرفته وتنها در این نهاد مورد تایید است
لذا تایید نهایی این آزمایشات با نمونه برداری مجدد وتوسط شخص ثالث ویا موسسه های استاندارد باید مجددا ارزیابی گردد
3- در صورت تکرار نتایج مجدد توسط مراجع ذیصلاح اطلع رسانی شده وجلوی تولیدات غیر استاندارد داده شود.
4- بهتر بود در این جدول حدود مجاز وقابل قبول نیز درج می شد تا میزان اختلاف مشخص شود.
5-به روش استاندارد انجام آزمایش اصلا اشاره نشده است
با توجه به نتایج مشخص است که اب معدنی وانا یک آب معدنی طبیعی نیست بلکه آب تصفیه شده توسط دستگاه RO می باشد
به طور کلی ما همه ابهای درون بطری را اب معدنی می خوانند در حالی که این اشتباه است ای معدنی واقعاٌ از چشمه های اب معدنی استحصال می شود بدون کوچکترین تغییر در کیفیت آن در حالیکه بیشتر آبهایی که در بطر به فروش می رسد از نوع " اب تصفیه شده" است و اصلا اب معدنی نیست
هر وقت تکلیف برنجها مشخص شد تکلیف آب معدنی ایران هم معلوم می شه. در ضمن بهتره تابناک از محموله های آب معدنی صادر شده که برگشت خوردند تحقیقی کرده گزارشی تهیه کند
اين جمله در ذيل صورتجلسه بايد ذكر مي شد .تا انجام هماهنگي هاي لازم با شركت هايي كه مورد تائيد نيستند و اقدامات لازم شركت هاي مذكور جهت اخذ تائيديه از شركت نفت براي آب معدني توليدي آنها اين صورتجلسه كماكان به قوت خودش باقي است.
اگه یه نگاه به تخصص آقایان شرکت کننده در جلسه بندازیدمتوجه میشید که هیچکدام از آقایان تخصصی در زمینه تصفیه آب ومعیارهای آب شرب ندارند اگه یه خورده تخصص داشتند فرق TDS رو با TSS می دونستند واشتباهی میزان کل جامدات معلق رو جای میزان کل املاح محلول نمی نوشتند .از طرفی باید بگم مهمترین پارامتر کیفی آب آشامیدنی میزان آلودگی میکروبی اون آبه که باید صفر باشه ،واملاح شیمیایی در مرحله بعد قرار می گیره اگه یه بار به استاندارد WHO مراجعه می کردن متوجه می شدن که این سازمان تاکید ویژه ای داره که میزان کل املاح آب از 150 میلی گرم بر لیتر کمتر نباشه تا املاح مورد نیاز بدن تامین بشه در حالیکه آقایون آب با املاح 90 میلی گرم بر لیتررو تایید کردن.واقعا برای آقایون کارشناس شرکت نفت متاسفم.