با سلام خدمت تمامی اساتید و عزیزان، من فقط تجربه خودم را می گویم، تا کنون من مانند هر فرد دیگری،۶ مرتبه مجبور به استفاده از وکیل شده ام ( البته هر دفعه با یک فرد جدید برای کاری جدید که اتفاق افتادند )، متاسفانه تجربه من ( و نیز حتما امثال من ) که ماها تجربه زیادی در مورد مسائل حقوقی، نحوه انجام آن و ... نداریم این بود که فقط این عزیزان برای انجام کار ، فقط زمان را کش می دادند و مبالغ و هزینه ها برای اتمام کار اضافه و اضافه تر شدند و ... .
یه جوری گفته اند نهاد وکالت که انسان گمان می کند درباره مقدسات صحبت شده است.
عزیز من کسی که با قشر وکیل سرو کار داشته به خوبی درک می کند که برخی از وکلا (نه همه ایشان ) اندک توجهی به عدالت و انصاف در کار خود ندارند و متاسفانه نقش بسیار منفی در پرونده های خانوادگی دارند.
اصولا منافع ایشان در تعداد پرونده های بیشتر است و حتی در پرونده های خانوادگی با تهییج طرفین و دادن مشاوره های نادرست در دعوای زن و شوهری در نهایت کار را به جایی می رسانند که عملا امکان سازش میان روجین از بین می رود و زیان ان متوجه فرزندان طلاق و اجتماع شود.
اقایان فکر میکنند که همه کارها با شعار درست میشود اما کار اساسی آن است که ابتدا دولت یا قوه قضاییه لایحه بدهند در مجلس کارشناسان بررسی کنند و سپس رای گیری انجام شود البته از اول دنبال شعار بوده و همچنان هست
کاش می شد تدابیری اندیشیده شود تا از نقش وکلا در پرونده های خانوادگی کاسته شود.
کاش می شد قوانین را طوری اصلاح کرد که حجم پرونده های مهریه و اعسار ناشی از آن و تمکین و اجرت المثل و ... کمتر شود.
کاش می شد وکالت در پرونده های خانوادگی را حذف کنند که بجز ضرر چیزی برای مردم نداشته است.
با توجه به اینکه الان برای بسیاری از امور قضایی داشتن وکیل تقریبا اجباری است باید تعداد وکلا افزایش یابد . الان هر چه بخواهند پول می گیرند و برخی مواقع هیچ کاری هم انجام نمی دهند چون تعدادشان کمی است و نوعی انحصار وجود دارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۸
در حال حاضر هیچ الزام و اجباری برای داشتن وکیل وجود ندارد مگر در موارد خاص جرایمی که مجازات آن ها اعدام و حبس ابد. بوده که در این صورت هم وکیل تسخیری تعیین میشود.
آقای اژه از ضروریات اصلاح قوه قضاییه کاستن از نقش همین وکلای محترم(خصوصا وکلای خانم) است چرا که بعضی از ایشان با برقراری ارتباطاتی با قضات با کارکنان محترم دستگاه قضایی عملا دادرسی راخدشه دار می نمایند.
چرا کل فرآیند دادرسی ضبط نمی شود تا در صورت تخلفت قاضی یا بدرفتاری ایشان بعدا بتوان به صورت مستند مسئله را پبگیری کرد؟
هركسي هم جاي آنهابود همين كارراميكرد.