نماینده مجلس فرمودن: هنوز در هیئت تصمیمی در این باره اتخاذ نشده و محدودیتهای مالی علیه آقای علیرضا بیگی پس از تصمیمگیری و صدور رأی در هیئت اعلام خواهد شد.
هیچ فایده ای ندارد خود هنری فورد هم وزیر بشود کاری نمیتواند بکند مافیای خودروسازی از این چیزها قوی تر است
اوایل انقلاب نمایندگی ماشین تویوتا متعلق به آقای رشیدی نامی بود این بنده خدا را گرفتند و زندانی کردند طوریکه مجبور شد نمایندگی به جناب گرامی بدهد تا آزاد شود
مپنا با پول مفت و بی حساب و کتاب خصولتی ها اداره می شود و به اینجا رسیده و نامی تو خالی بیش نیست و کارشان فقط سر هم کردن و مونتاژ هست. گفتند خودکفایی در ساخت نیروگاه و انرژی های نو و ...، با اطلاع می گویم پس چرا وضعیت خاموشی ها و شبکه برق اینجور هست؟ گفتند خودکفایی در ریل و لوکومتیو و ...، با اطلاع می گویم پس چرا وضعیت ناوگان ریلی و مترو اینگونه هست؟ گفتند خودکفایی در ساخت محرک ها و خودروهای برقی و ... ، پس کجاست؟ اخیرا هم که موتور هواپیما ساختند که با اطلاع می گویم حتی توانایی تعمیر آن را هم ندارند. پالایشگاه سازی و پتروشیمی و ... بماند.
پاسخ ها
a
||
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
کاملا درست نامی تو خالی
مجیدوووو
||
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
با اطلاع میگویم
تمام اطاعاهات رو بزار تو زودپز داداچ
همشون از بیخ اشتباهن
برای اینکه بفهمی مپنا چی تولید میکنه و نه مونتاژ برو بلوار مپنا در ملارد
توگا
مکو
پارس ژنراتور
رو ببین بعد اینجوری خود تحقیری کن سلطان
البته اگه راهت بدن بری ببینی
دکتر علی آبادی با رای آوردن و روز اول کاریش باید تیم ضعیف نیازی سرپرست کنونی صنت را برکنار کند استیضاح فاطمی آمین در واقع استیضاح نیازی ووتیم بسیار ضعیفش بود در صورت ادامه کار این تیم علی آبادی سال آینده به سرنوشت فاطمی دچار خواهد شد