یک نماینده مجلس: وامهای فرزندآوری و ودیعه مسکن پرداخت نمیشود
فقط یک نمونه نشون بدید که مجلس شاسی بلند و دولت پنج کلاس سواد مشکلی از مردم را حل کرده باشند. اگر عرضه داشتید حداقل قانونی تصویب می کردید که پول پیشی که مستاجران پرداخت می کنند باید به نرخ روز بازپس داده شود تا قدرت پول پیش مستاجران ثابت می ماند حتی عرضه این کار ساده را هم ندارید.
انتقاد بذرپاش از نحوه قیمتگذاری مسکن در مشاورین املاک
شما در جایی ننشته اید که انتقاد کنید یا عرضه دارید هرج و مرجی که این املاکی ها به راه انداخته اند سر و سامان بدهید یا ندارد انتقاد کردن کار شما نیست باید عمل کنید از همکارانتان بپرسید به چه دلیل این همه املاکی مثل قارج سر برآورده اند؟ یکی از دلایل گران شدن مسکن دقیقا همین املاکی ها هستند یک میز می گذارند یک کامپیوتر و بدون کمترین کاری صدها میلیون تومان در ماه پول به جیب می زنند هزینه این درآمد مفتی که املاکی ها دارند از گران کردن مسکن تامین می شود.
املاکی ها هیچ کاری نمی کنند مثلا شما وقتی می خواهید یک آپارتمان بخرید باید پیگیری همه کارهای شهرداری و همچنین پیگیری ممنوع المعمله نبودن آن آپارتکان را املاکی ها انجام بدهند و فروشنده و خریدار نباید دونگی داشته باشند اما این افراد با یک دلالی و قانونمند و دقیقا در برابر هیچ کاری باعث گران کردن مسکن شده اند.
از طرفی دولت بی سواد که نمونه اش همین بذرپاش است کمترین کاری در حمایت از اجاره نشین ها یا خریداران مسکن انجام نمی دهند قانونی تصویب کنید که پول ودیعه مسکن به نرخ روز قیمت طلا محاسبه و بازپرداخت شود و برای اجاره های بالاتر از ده میلیون تومان هم تصاعدی مالیات برقرار کنید و مالیات بخش تولید کنندگان صنعتی و ساختمانی را کم کنید. مالیات املاکی ها که فقط نوعی دلالی انجام می دهند را به شدت زیاد کنید
تقاضای مجازات افساد فی لارض برای حمله کنندگان به مدارس را دارم. اینها امنیت جامعه را به هم زده اندو. همچنین تمام افرادی که این موضوع را تکذیب کرده و پنهانکاری کرده اند باید به اشد مجازات برسند!
تقاضای مجازات افساد فی لارض برای حمله کنندگان به مدارس را دارم. اینها امنیت جامعه را به هم زده اند و همچنین تمام افرادی که این موضوع را تکذیب کرده و . بازداشت صدها نفر ، یعنی یک تشکل پشت این کار بوده. پنهانکاری کرده اند باید به اشد مجازات برسند!
مهاجرانی: "چرا تب تند واگنر فرو نشست؟! مردم روستوف نارضایتى خود را از حضور واگنر نشان دادند؛ بنابراین، با تقدیم گل آنها را تشویق به بازگشت به پایگاه نظامى شان کردند. واگنر فهمید پشتوانه مردمى ندارند."
آقاي مهاجراني حيا كن ! خوودت فهميدي چي گفتي؟! كسي كه ناراضيه گل ميده به طرف؟!
منافع کشور را از منافع حذبی و ایدئولوژی خودتون جدا کنید. کسی قرار نیست دوست یا دشمن شرق و غرب باشه . بلکه باید همه دنبال منافع کشورمون باشیم. زمانی از اختلاف این دو جبهه برای نجات کشور استفاده کردیم و اکنون هم باید از پتانسیل دو طرف استفاده نمود. اینکه بدون نگاه به منافع به یک سمت غش کنیم کاملا ناعاقلانه است.