به نظر می رسد ناهنجاری هایی که توسط برخی افراد به بهانه حجاب اختیاری صورت می گیرد بو دار باشد چون وقتی دقت می کنی می بینی که این ناهنجاری ها اکثرا توسط قشر لاکجری نشین صورت می گیرد وگرنه قشر متوسط و ضعیف، کما فی سابق حجاب و پوشش گذشته خود را رعایت می کنند اکثر افرادی که این ناهنجاری ها را انجام می دهند سوار بر ماشین های میلیاردی و ساکن باغ و خانه های میلیاردی هستند، و حداقل می توان گفت از قشر متوسط به بالای جامعه هستند و دغدغه مالی ندارند. سوال اینجاست که شما که در رفاه کامل هستید چرا این گونه رفتار می کنید؟ و همین جا می توان فهمید قضیه بو دار است.
بعد هم همین افراد می آیند در سایت شما کامنت می گذارند که حجاب باید اختیاری باشد، لا اکراه فی دین و ... به نظرت تابناک قضیه بو دار نیست؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
اینها شاید فرزندان همانهایی اند که دکل نفت می برند و کشتی کشتی منابع به مفت به بیگانگان می دهدن و فرزندان در راستای کمک به والدین خود نقش حواس پرت کن را ایفا میکنند
ناشناس
||
۰۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
فرزندان مسئولين مسلمان چرا تا به امريكا و كانادا مي رسند اين اصول را رعايت نمي كنند ؟
پرویز
||
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
چند روز پیش به کارگاهی در یک شهر کوچک رفته بودم متاسفانه کارگرهای زن بدون پوششش مناسب همراه کرگران مرد بودند. این افت ببه همه جا افتاده
لایحه عفاف و حجاب در زودرس ترین نتیجه ی خود بعد از تصویب به خود تحریمی در برخی رشته های ورزشی منجر خواهد شد.
استدلال: مطابق مواد49و20، شورت ورزشکاران مرد باید تا بالای ساق پا را بپوشاند و در این میان فرقی بین ورزشکار ایرانی و یا میهمانان خارجی نیست و ورزشکاران خارجی درصورت عدم تمکین، با خطر اخراج از ایران مواجه خواهند شد
احتمالاً تیم های خارجی به دلیل این محدودیت ها تقاضای بازی در زمین بی طرف را خواهند کرد ولی اگر بخواهند به ایران بیایند باید مذاکراتی صورت بگیرد و یا اینکه ایشان به طریقی برای تمکین به پوشش عفیفانه ی ورزشی اقناع شوند و یا اینکه به آنها تضمین داده شود که آنها از برخوردهای احتمالی و مجازاتهای مذکور در این قانون در امان خواهند بود.
شقّ دیگر این ماجرا، عواقت انتشار اخبار مرتبط با این توافقات در رسانه های منطقه و رسانه های بین المللی است وقتی مثلا خبری مخابره شود که فلان تیم باشگاهی عربستان بعد از توافق با ایران و اخذ تضامین کافی و اطمینان از معاف شدن بازیکنانش از پوشش عفیفانه ی متناسب با فرهنگ ایرانیان، برای مسابقه به ایران سفر خواهد کرد.
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.
در تحلیل فوق به مواد زیر از لایحه عفاف و حجاب استناد شده است.
ماده 49 تبصره ۲- بدپوششی در مورد مردان عبارت است از پوشیدن لباسی که خلاف عفت عمومی است از قبیل لباس بدننما یا لباسی که قسمتی از بدن پایینتر از سینه یا بالاتر از ساق پا یا سرشانه فرد دیده شود.
ماده 20 بند۲ - طراحی لباسهای مناسب برای ورزشکاران و ملی پوشان زن و مرد در راستای حفظ حریم عفاف و حجاب با همکاری کارگروه مد و لباس
ماده ۵۲- در صورت ارتکاب جرائم موضوع مواد (۴۹)، (۵۰) و (۵۱) این قانون در مراسم عمومی یا اجتماعات موجب تشدید مجازاتهای مقرر به میزان یک درجه میشود.
ماده ۵۳-در صورتی که مرتکب جرائم موضوع این قانون تبعه خارجی باشد، علاوه بر اعمال مجازاتهای مقرر در این قانون با تشخیص قاضی محکوم به حکم مذکور در بند (خ) ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی میشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۴:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
زودرس ترین نتیجه ناهنجاری های اخیر چیست؟
بی بندباری اخلاقی و سست شدن بنیاد خانواده که صد مرتبه خطرش بیشتر از هر جنگی است. پس بیاییم واقع نگر باشیم تا جامعه در مسیر صحیح فرهنگی قرار بگیرد.
ناشناس
||
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
خود تحریمی!!!!! اگر استنباط شما صحیح باشد باید فاتحه تمامی ورزشهای مردانه نیز
خوانده شود
ناشناس
||
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
این لایحه تناقضات زیادی با قانون اساسی کشور دارد .
برای همین با اصل ۸۵ مجلس محرمانه گردید ،که نقض صریح قانون اساسی از چشم مردم پنهان بماند .
ولی زهی خیال باطل
جواب به نظرات
||
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
نظر ۲۲:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ برای من است.
جواب به سوال مطرح شده در نظر ۰۴:۰۱ :
سوال: آیا راه حل ناهنجاری های اخیر باید از مسیر خودتحریمی در ورزش کشور بگذرد؟ منظور قانونگذار در مواد مورد استناد در نظر اولیه من، و روحِ جدی و سختگیرِ حاکم بر کلیت قانون، کاملا واضح است و سلیقه تیم های عربستانی و شیوه ی برخورد فدراسیون فوتبال آسیا پس از حادثه حمله به سفارت، کاملا مستند و موجود است.
پس فکر نمی کنم حداقل در کیسِ خاص تیم های عربستانی، کسی تردید داشته باشد که آنها از این امکان بهره خواهند جست
اما بعد: عوارض تصویب این قانون حتی با چشم انداز اجرای بسیاری از مواد مثل آنچه در خصوص مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی اتفاق افتاده با توجه به روح سختگیریِ حاکم بر قانون می تواند مطالبه گری هایی ایجاد کند که در دو طیف بسیار خطرناک و با مطالبه گری در سطح خیابان همراه خواهد شد.
1- برخی از اقشار مذهبی به شدت سنتی و بعضاً افراط گرا
2. طیفی که مطالبات آنها توسط دستگاههای اطلاعاتی بیگانه طراحی می شود.
حجم مطالباتی که بعد از تصویب و اجرای ناقص یا گزینشی ِاین قانون می تواند به صورت واقعی یا کاذب و با هدایت از سوی دستگاههای اطلاعاتی بیگانه، ایجاد شود پتانسیل آنرا دارد که بسیار گسترده و با عوارض امنیتی باشد.
سوال: دولت طی یک سال توان ساخت چند خوابگاه متأهلی و ارائه وام دانشجویی به متقاضیان ازدواج دانشجویی را دارد؟ (بند4ماده 13 و بند4ماده 14) و ایضاً به طرزی مشابه در خصوص برخی دیگر از مواد.
حاکمیت با انبوه سوالات و مطالبات در خصوص آنچه در ماده 1 ذیل عنوان رفتارهایی که به ترویج برهنگی، بی عفتی، بدپوششی و اعمال خلاف عفت عمومی، رواج ازدواج دیرهنگام، گسترش طلاق و زدودن ارزش خانواده قابل تعریفند چگونه پاسخ خواهد داد؟
عمده محصولات فرهنگی سینمایی و بخش قابل توجهی از بازار ترجمه، را محصولاتی با این ویژگیها تشکیل میدهند که طبعاً حاکمیت نمی تواند سختگیری ای که در شقوق دیگر قانون اعمال می کند را در مقابل این مطالبات به سیاست نرم و منعطف و مصلحت اندیشانه تغییر دهد. (اینها مواد یک قانون هستند که در مجموع یک بسته فرهنگی را شکل می دهند ) و ایضاً تغییرات گسترده و مطالبات متعاقب آن می تواند تضادهای ناشی از اجرای ناقص این قانون را تبدیل به بستری برای انواع مشکلات امنیتی کند و اجرای کامل این قانون هم مصداق بارز "دیوار کشی فرهنگی" دور کشور خواهد بود.
در خصوص محصولات سینمایی شاید مساله پوشش را بتوان از شمول این قانون خارج کرد اما پی رنگ داستانی که دقیقا بر عناوین مذکور در ماده1 قابلیت انطباق دارند به هیج وجه قابل چشم پوشی نیست.
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.
آقای دستیار رئیس مجلس
آیا در قانون حجاب و عفاف شما به این موضوع هم اشاره شده که نحوه برخورد با آمرین و ناهیان متخلف چگونه است و یا اینکه طبق معمول همیشه مردم باید محکوم شوند
چرا من که از چرخه ثروت و قدرت کشور کنار گذاشته شدم و سهمی ندارم رای بدهم؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
مگر فقط باید در چرخه ثروت و قدرت کشور باشی تا رای بدهی؟
مگر ۹۰ درصد افرادی که در ترکیه به پای صندوق رای رفتند همگی در چرخه ثروت و قدرت بودند؟
پس همگی، چه فقیر ، چه غنی، چه دارا، چه نادار برای پیشرفت هر چه بیشتر ایران باید پای صندوق های رای حضور داشته باشیم.
جالبه هیچ کس مسئولیت قانون حجاب را گردن نمیگیره و فقط مردم را عصبانی تر میکنن
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۴:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
مسئولیت قانون حجاب بر عهده خود مردم است تا جامعه ای سالم تر داشته باشیم.
از هر آدم عاقلی بپرسی آیا حجاب باعث مصونیت بیشتر جامعه نمی شود؟ بی درنگ پاسخ مشخص است. البته بسیاری از خانواده های ایرانی این موضوع را به خوبی می دانند و خود حجاب و پوشش مناسب خود را رعایت می کنند.
ناشناس
||
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
مردم دنبال فحشا نیستن همه هم قانون حجاب رو گردن میگیرن باعث افتخاره v
ناشناس
||
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
هرچیزی باید در قانون حد و حدودش مشخص باشد وگرنه هرج و مرج می شود .
تابناک جان جدیدا هر نظری میذارم سانسور میکنید
نیدونم شما هم تحت نظارت هستین اما نظارت معمولی چرا حذف میشن؟
در مورد گیلان مینویسم چاپ نمیشه
در مورد تحجر طالبان گونه چاپ نمیکنید
در مورد رانت و تقلب در کنکور رو بعضی هاشو چاپ میکنید
در مورد بیعرضگی دولت مینویسم چاپ نمیشه
توصیه من اینه یکم بیشتر و عمیق تر مطالب رو بخونید و حداقل بخشی از مطلب رو سانسور کنید،چون اینطور ریزش مخاطب پیدا میکنید
چون خودی بود
لطفا کش ندهید !!!!!؟
خدایا چه کنیم با این همه ......؟